måndag 13 juli 2009

NÄR DAGENS LJUS FALNAR....

....FÅR MAN BÄTTRA PÅ MED ANNAT LJUS....!


Är det någon som vill ha en gul skugglilja, Tricyrtis latifolia? Kom och hämta då en storvuxen planta - den går inte att skicka per post!17 kommentarer:

 1. Den skuggliljan...Wow! Vore det inte så långt så skulle jag komma nu!
  Det är en distanskurs på kvartsfart så man kan ju sitta vart man vill och ändå hänga med i undervisningen via Internet. Visst är det fantastiskt! Jag har deltagit i en annan kurs som de anordnat i Jönköping, Digital bildbehandling och den var toppenbra. Så jag har stora förväntningar...
  Nu flyttar vi ju hem till Sverige i höst och jag börjar arbeta men jag ska nog hinna med den ändå hoppas jag.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Det är fint med levande ljus i skymningen...och tänk att dagarna redan börjar att bli kortare.

  SvaraRadera
 3. Det var sannerligen mig en vacker lilja. Hoppas du finner någon som inte bor alltför långt ifrån som vill komma och hämta den.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig skugglilja! En sådan skulle gärna få flytta hem till mig (men någon skugga vet jag inte om jag kan erbjuda). :) Läckert med spegeln på första bilden och tända ljus - så mysigt.

  Ha det gott! Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Vansinnigt läcker skugglilja, varför vill du bli av med den? Synd att man inte bor närmare! Den andra liljan gick ju inte av för hackor heller. Mina liljor står fortfarande i knopp, men snart slår de första ut. /Ruben

  SvaraRadera
 6. Det är vackert med levande ljus ute. Fast vi har haft så mycket knott att det har inte varit kul att vara ute på kvällarna.
  Vackra liljor. Skuggliljan vill jag gärna ha, men har du sniglar? Här finns endast enstaka mördarsniglar. Jag har inte så långt att åka heller. Skulle vara kul att se din trädgård.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Mysiga bilder.
  Det behövs verkligen nu när det är så grått och trist.
  Ken

  SvaraRadera
 8. Helt fantastiska bilder du visar, Anja!
  Färgstarkt arr med liljehybriden!
  Ja, nu börjar dygnet ändras tillbaka igen och bli mörkare på kvällarna. Lite "Melancholy Blues", men sådant är det ju bara...
  Ha det bra!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 9. Du kan konsten att mysa till det!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 10. Ja, visst är det härligt att det går att tända ljus i trädgården när dagsljuset lagt sig! Och tänk att du har hittat kantareller redan!!! Det är alltså dags att ge sig ut och leta!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 11. Du har det verkligen mysigt i din trädgårg

  SvaraRadera
 12. Det är väl en och annan som hinner före ´mig skulle jag tro.
  Ha det gott
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 13. Vilken underbar ros du har längst upp. vilken sport är det? Och vackert med ljus i trädgården. Här uppe är sommarnätterna ännu alltför ljusa för att det ska göra sig med levande sådant.

  SvaraRadera
 14. Så fint du har det! Jag har också tagit fram mina flytkoppar med värmeljus och lagt i min zinkbytta. Fast jag har inte haft tillfälle att tända dom än...men det blir väl till semestern.

  SvaraRadera
 15. Alltid lika roligt när NI har vänligheten att titta in hos mig!
  Skuggliljan "försvann" snabbt som ögat(Grävs upp senare under hösten).
  RUBEN undrade varför jag ville bli av med den - helt enkelt för att den växer på "fel" ställe (alltså bra ställe för liljan, men jag vill inte ha den där)och jag har redan ett bestånd på "rätt" ställe.
  LILLEBETH undrade vad rosen i headern heter. Den heter 'Frulingsduft'(Kordes 1949) (har glömt hur man får till den där tyska u:n), en modern buskros, pimpinellifoliahybrid. Den klarar sig åtminstone till zon 5 och blir ca 2,5 x 2,5m!
  Bilden visar hur blommorna kiar in på altanen som ligger 2,30 över marknivån.
  Ha det gott! Anja

  SvaraRadera
 16. Här var men för sent ute.. för att få den vackra liljan och ett tillfälle att få se din vackra trädgård. Så vackert det lyser i din trädgård.. jag får nog tänka till lite vad gäller mysbelysning i trädgården, det fattas hos mig.. Kram på dig Anja..

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan