tisdag 8 december 2009

JULFÖRBEREDELSER OCH HAVERERAD DATOR

NÅGOT HAR HÄNT MED MIN DATOR. DEN KOMMER ATT HÄMTAS AV ASUS-SUPPORT OCH REPAREAS. TOMTEN OCH JAG FÅR UMGÅS MED VARANDRA DESTO INTENSIVARE UNDER TIDEN VI VÄNTAR PÅ ATT FÅ DATORN TILLBAKA...;)))!

JAG TYCKER VÄLDIGT MYCKET OM DETTA, SKIRA, GLESA LINNETYGET I NATURGRÅTT.

EN GOLVARMATUR HAR FÅTT BLI LITE JULFIN

JAG SYR DETTA LINNETYG FÖR HAND MED TRÅDAR UR TYGET.
BILDERNA KOM I LITE FEL ORDNING, MEN BUDSKAPET ÄR ENKELT SÅ ATT BRISTANDE PEDAGOGIK I DETTA FALL STÖR SÄKERT INTE NÅGON.
JAG HAR BEGRÄNSAD TILLGÅNG TILL MAKENS DATOR OCH KOMMER ATT KUNNA LÄSA INLÄGG OCH LÄMNA LITE KOMMENTARER OCKSÅ, MEN ATT GÖRA ETT EGET INLÄGG ....NJA, FÅR SE HUR DET BLIR MED DET TILLS MIN EGEN DATOR HAR KOMMIT HEM "FRISK OCH KRY".

19 kommentarer:

 1. Visst är det något visst med tyg i naturmaterial. Du borde komma ner i vår och titta på våra nässeltyger... De är läckra!
  Vilka fina blommor du fått av Annika. Men gul jul - nej där går min gräns, även om det var en fin blomma.
  Eva

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen ett vackert tyg, naturfärger och material är helt min grej.

  Usch då, datastrul kan man allt leva utan. Hoppas den repar sig snabbt. Håller tummarna för att du får till nåt inlägg ändå, från gubbens dator. :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vad trist med trassel med datorn! Hoppas att det löser sig och att det löser sig fort!

  Oj vilket arbete! Jag är precis på väg att beställa färdigsydda hissgardiner på nätet, jag skäms nästan lite...

  SvaraRadera
 4. Vi väntar tålmodigt på att du kommer tillbaka med en dator som är frisk & kry. Jag blir så sugen på att börja sy när jag ser så´na inlägg som ditt. Härliga tyger & garner är det bästa jag vet. Jag kanske får mer inspiration nu när jag (eventuellt) har köpt ett hus i Småland.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 5. Så fin bild på tomten. Den ser så spännande ut, man blir nästan barn på nytt! Ha det gott och hoppas datorn kryar på sig! /Ruben

  SvaraRadera
 6. Anja, Is that a little gnome Santa there in the garden? I love the delicate colors and textures in your magical photos. Lovely materials and fun projects to keep you busy until your computer is working again. I hope is has a speedy recovery! Kram Carol

  SvaraRadera
 7. Vilket jättevackert tyg!
  Helt i min smak.
  Så trist med din dator.
  Hoppas att det inte dröjer alltför länge tills den är fixad igen.

  Kram Mari

  SvaraRadera
 8. Trist med datorn, hoppas det löser sig :) Du får uppdatera oss senare för jag antar att det alltid finns något att titta på i din trädgård ;)

  SvaraRadera
 9. Vad fint du gör. Hoppas du får ordning på datorn. Fy för sånt krångel. Ha det bra!

  SvaraRadera
 10. Ja hoppas datorn kryar på sig snabbt.. inte kul när datorer är sjuka de blir så kinkiga.. *fniss*. Dina fina gardiner är ljuvliga, älskar de naturfärgade har själv sytt nya till köket när vi köpte det gamla bordet och jag är jättenöjd.. inte lika som ditt tyg men i samma färg.. Ha det så gott.. Kramiz/Moa

  SvaraRadera
 11. Hej hej..
  Vad trist att det inte gick att ordna med datorn.
  Fint tyg och jag älskar det där naturliga.
  Fast sy är inget för mig jag har inte det i fingrarna. Du och tomten vilket par....
  Två snällisar ihop måste bli väldigt bra och våran tomte gillar lite starkt så hoppas din också gör det, för då kommer ni nog ha kul.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 12. Juu, tasaiseen tahtiin vempeleet pettävät - autot, tietokoneet... Hyvä että sinulla on varakoneelle pääsy kuitenkin! Tervetuloa vain
  lämpimästi Siuntioon katsastamaan harakan varastoja, olen tosiaan juurikin Turun ja Helsingin välimaastossa sopivasti! Joulumyyntiin teen kokoajan tavaraa ja käyn markkinoilla. Tytär valittiin juuri Siuntion Luciaksi joten senkin tiimoilla tuli lisäpuuhaa, tosin äidin osalle jää lähinnä kyytiapu, mutta kun tuo aika on nyt niin kortilla... Kunpa ehtisin tänään metsään hakemaan kranssiainekset ulko-oveen, joulupukkihan jo kohta kolkuttaa! Mukavaa torstaipäivää! Eeva

  SvaraRadera
 13. Ja jag har som sagt kommit tillbaka i rekord fart från min paus och jag är så glad för det, jag blir så glad över att hälsa på dig, fin den översta bilden va, så underbar.
  kram sara

  SvaraRadera
 14. Tycker också om skira naturmaterial. Och jag störtgillar kontrasten mot den mer flärdfulla gröna rosetten och metallföremålet med sina snirklar (om jag nu inte ser fel, den är lite dold på bilden). Att juldekorera en golvlampa har jag aldrig ens tänkt på, men du har gjort den julfin på ett kul och elegant sätt! Däremot är jag inte säker på att jag förstår hur du syr linnetyget? Tillverkar du själva tyget eller broderar på det?

  Lycka till med datorn, de är ena tjafsiga tingestar!

  SvaraRadera
 15. Vackert tyg! Precis ett sådant jag tycker mycket om;-)) Det måste sila ljuset fint. Det lilla ljus vi nu har.
  Trevlig helg och lycka till med datorn.
  Birgitta

  SvaraRadera
 16. Hoppas du får det bra ändå med tomten trots att det är trist med dataproblem kunde du inte haft bättre sällskap ;)

  SvaraRadera
 17. Hurra med mitt nya modem slipper jag vänta flera minuter på att se dina bilder :-) Det är nog därför jag inte besökt fina fotosidor så mycket som jag velat :-(

  SvaraRadera
 18. Så trevligt du komemr att ha med tomten och sömnaden... med mera!;-) Ha det gott!
  Men må din dator snart, snart vara repaarerad!!

  SvaraRadera
 19. Don't you just hate computer problems?! I hope that you will have yours up and running soon. The first picture of the gnome is so cute! I must say that green ribbon is absolutely gorgeous!! It plays so well against the fabric and gold. I just love ribbon anyway.
  Have a wonderful day and Happy Holidays!
  Ulrike

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan