fredag 18 december 2009

JULSTÄMNINGSSPRIDARE I MITT HEM

EN ANTIK TRÄLJUSSTAKE SOM JAG HAFT I MIN ÄGO LÄNGE

FAVORITTOMTEN VAKTAR HUSET UNDER JULARNA!
OCH!
EN UPPMANING TILL ER ALLA FRÅN TOMTEN:
"TAKE IT EASY"
SOM DET HETER PÅ FINSKA;))))!!! GLÖM INTE ATT NJUTA!

20 kommentarer:

 1. Underbar ljusstake och jättefin tomte! (Tack för att det för en kort stund kändes som att jag kunde lite finska;)
  Eva

  SvaraRadera
 2. Tomten ser ut att njuta av julen hos dig. Lite småstressigt innan julafton brukar det väl bli, men sen, när allt är klart, då ska det njutas jul i flera dagar.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du är tillbaka. Lite småstressigt är det kanske så här innan jul men jag har lugnat ner mig under åren som gått.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Du har fått tillbaka datorn ser jag! Ljusstaken är väldigt fin, lite dalakänsla, men jag har nog fel. Sedan visste jag inte att finskan klingar så anglosaxiskt! Tror t o m att en å annan här i min omgivning skulle begripa det meddelandet!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Härlig julstämning hos dig! Här tar vi det verkligen Easy / gittan

  SvaraRadera
 6. Jag gillar din tomte. Och du har så rätt...ska tänka på att inte stressa!
  Trevlig helg.
  Karin

  SvaraRadera
 7. Ljus stakar och lyktor kan man inte få för mycket av....särskilt inte till jul :) Din favorit tomte är jättesöt! Trevlig Helg
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 8. Jo jag ska verkligen njuta, och idag fick jag STA frölista. Då stannar allt upp. Då är det bara den som gäller....man drömmer sig bort...Jäklar nu bräns nått vid i ugnen!!!
  Var sak har sin tid, och nu är det frö tid!!!!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 9. Oh Anja it is good to have you back! I love your new header and your candlestick is gorgeous. Sweet little elf too. I am curious about Hyacinths in the Swedish Christmas ... is there a history to this? Lovely post! Kram, Carol

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Kan du inte skicka lite av din julstämning till mig? Jag har inte alls fått den rätta känslan än. Jag vet ju att det blir jul men stämningen finns inte. Urtrist.
  Stressen höll på att ta knäcken på mig så nu måste jag ta magtabletter. Så jag måste ta det lilla lugna. Fast ibland går det ganska vilt till här med två små busfrön som leker så mattorna ligger lite hur som helst.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. Vilken underbar ljusstake på första bilden. Å jag är kär.
  kram sara

  SvaraRadera
 12. Oj så vackert du visar! igen! Här har vi nu fått vinter verkligen, så det kan bli lite vintriga bilder framöver hoppas jag. Det känns mer jul nu!
  Men visst kan jag ändå känna att det ska bli skönt när alla storhelgerna är över och vi är inne i mitten av januari!
  Ha det riktigt skönt! Jag tar det väldigt lugnt, du verkar också vara av den sorten, som kan njuta av ledigheter o helger...? God Jul på dej!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 13. Nä, stressar gör jag inte, den läxan har jag lärt mig för ett par år sedan :) Visst finns det att göra men inget som inte går att skjuta till morgondagen :)
  Så fin ljusstake du har :) och roligt att du fått ordning på datorn så att du är "online" igen :) Har du fått mycket snö? Vi har knappt cm-tjockt täcke och jag vill ha mer.... fniss.... men kyla har vi och bara det inger julkänsla.

  I dag skall det göras lite julgodis, har ju en dotter som är jultokig och kör hårt med mig med både gamla traditioner och nya *ler*. Vi skall ha julen hos oss i år men det blir knytkalas så det är helt ok :) I dag skall jag se hur jag skall få plats med 12 personer i lilla masalen... vi får väl sitta i knät på varandra :)
  Ha en skön söndag, kramen :)

  SvaraRadera
 14. Vad roligt med ett teckn från dig Anja!
  Varmt och ombonat har du.
  Jag är nog mest stressad för att jag inte känner mig stressad.. känns som om jag glömt något.
  Här njuter vi av vintern och av att ha båda hundarna hemma och att vi skall till dottern och fira jul.
  Vi hörs
  kram
  Annika

  SvaraRadera
 15. Vilken vacker klenod som sprider både ljus och stämning. - Önskar dig en riktigt skön jul, kära Anja!

  SvaraRadera
 16. Hej Anja!
  Verkar som du också har fått tillbaka datorn. Visst är det skönt! Min kom hem i fredags:)Kommentaren från Anders fick mig att undra först...ingen som skrivit före;)..innan jag kom till slutet:)
  Fin ljusstake!!
  Konstig finska ..men, men jag försöker ta det lugnt. I år blir det annorlunda jul hos oss eftersom jag jobbar kväll. Men det känns bra ändå och mycket snö har vi ju fått också! Det förstärker julkänslan. Jul kramar till dig.

  SvaraRadera
 17. Vilka härlig och stämningsfulla bilder Anja! Jag njuter och stannar till ett ögonblick. :) Ha en riktigt fin och glädjefylld jul! Kram Karin

  SvaraRadera
 18. Väldigt vacker ljusstake! Väldigt jullik och fin! Har varit i parfymaffären och köpt en julklapp till frun. Trots att jag tvättat av händerna flera gånger luktar jag fortfarande som en parfymaffär. Jo, jag använde stickor, men några bra kandidater sprayade jag på händerna. Om lukten sitter kvar så här bra måste det väl vara en bra parfym??? Ha det gott! God Jul önskar Ruben.

  SvaraRadera
 19. Heisann Anja!
  Du er fantastisk til å arrangere nydelige stilleben!
  Nå er det heldigvis lysere dager i møte og våren snart i anmars. Det er bare å glede seg over -og under ventingen nyte headingen din!
  En riktig fredelig julehelg ønskes deg og familien.
  Vi er nettopp kommet hjem fra julebesøk i Telemark der Herren i husets sin familie bor!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan