lördag 15 maj 2010

NÄTVERKET UTSLAGET I HELA MITT BOSTADSOMRÅDE

Just nu sitter jag på makens jobb och skriver.
Genom att vi hade en städdag i vårt område fick jag veta att ingen hade internetkoppling nu. Vi har haft problem med det en längre tid, men har ändå kommit in kortare stunder då och då. Nu är det dock helt dött.
Internetleverantören hävdar med en dåres envishet att problemet är hemma hos oss - i vårt hushåll - och är tom beredd att skicka ett nytt modem/router - vilket inte kommer att lösa några problem.
Att ha en internetleverantör utan egna tekniker är en svaghet och kanske är det just det som gör att den är lite billigare än tex Telia.
Jag har ingen som helst aning om hur länge problemet kommer att vara, så att jag hoppas att ni som brukar titta in i min blogg ibland finns kvar när jag kan återkomma med bloggandet.
Själv misströstar jag därför att internetleverantören inte söker felet där den finns utan envisas med att det är fel i vår utrustning.
Alla som har läst min blogg vet vid det här laget vad min internetleverantör heter....

TRÄDGÅRDEN
börjar vakna till liv och då menar jag även träd och buskar. Jag har inte varit med om de 13 år jag har bott här att björkar mfl träd har varit så här sena. Gräset klippte vi för första gången i år igår - annar brukar vi göra det till Valborg.
Snart slår rododendron och vårgentianorna ut och jag har hyfsat många av båda så att kommer att bli rätt vackert. 
Nu när försommaren äntligen är här får jag önska Er Alla underbara trädgårdsdagar och - som sagt - jag längtar verkligen efter att få se vad som blommar hos er just nu.

Håll tummarna att felet snart är åtgärdat för min del!
Ha det riktigt gott så länge/Anja

20 kommentarer:

 1. Irriterande när det händer sådant här och dessutom internetleverantören vägrar ta reda på var felet ligger!!! Hoppas det löser sig snart! Men kan du inte gå över till Telia? Om något krånglar får man reda på vad det handlar om inom några minuter, de kanske är dyrare men det är det värt!
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Usch sånt är så otroligt trist! Kan ni inte bara byta leverantör om det är så mycket problem? Vi ha rinte Telia vi heller mne sällan eller aldrig problem för det.
  Visst är allt otroligt sent i år. Jag satt och tittade på bilder från tidigar eår och insåg att vi ligger långt efter vad som är normalt. Skåne har då inget vackert väder =( vilket resten av landet verkar ha fått. Här är det både rått, grått och vått! Ha en fin dag och njut av det vackra / gittan

  SvaraRadera
 3. Försommar? Inte känns det som det skulle vara det inte. Men visst börjar det att blomma och mer och mer visar upp sig som överlevare av den kalla vintern. Härligt!
  Jag minns dina gentianor från förra året, de var underbara!
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen haft det jobbigt med ditt internet, Anja. Hoppas det löser sig snart!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hoppas internet problemet löser sig snart för dig.Allt är jättesent i år . Även här. Det började väldigt bra men sedan blev det hemskt.Nu ser det ut att bli bättre nästa vecka.Men så mycket regn och så kallt har det inte varit på många år i april och maj.
  Ha det bra.
  Anje

  SvaraRadera
 6. Hallo
  Hoffe das Problem wird bald behoben!!Grüne Grüße Sandra

  SvaraRadera
 7. Usch & fy för så´na problem!
  Det har inte blivit några vita rhododendron än. Det har kommit så mycket annat på plast i huset. Men jag ger mig inte. Jag SKA ha vita rhododenron framför huset.
  Vi hörs.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 8. Det låter väldigt konstigt - om alla andra i området har problem borde det vara lätt att ringa in felet. Hoppas det löser sig!! Men du har haft problem ganska länge vill jag minnas, så ta och byt leverantör, om det låter sig göras!
  Ha det jättegott! /Ruben

  SvaraRadera
 9. Stackare! Man är verkligen i händerna på de där himskans leverantörerna. Hoppas det löser sig snart!

  SvaraRadera
 10. aj vad trist att det krånglar så! Idag hade vi sommarväme och jag gick barfota. Tjoho!!!

  kram kram

  SvaraRadera
 11. Hoppas det löser sig snabbt och lätt Anja.. men det verkar ju himla segt och långdraget det här.. kram på dig/Moa

  SvaraRadera
 12. Good Luck with this! They always think the problem is with us... never the company! I hope it is up and working very very soon. Kram Carol

  SvaraRadera
 13. Usch så störande - sånt där kan gå en på nerverna... Och samtidigt blir man verkligen varse hur beroende man är av internet.....Och det är man verkligen. Tv:n skulle jag inte har något som helset problem att avvara, men datorn och näten... nääe.... Hoppas verkligen att det löser sig. Visst är våren sen. Även om jag hoppas att värmen ska stanna, hoppas jag nästan att det inte blir för varmt på en gång så att allt blommar över för snabbt. Önska kan man..... :-)

  Önskar dig en fin dag!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 14. Hej,
  Vilken fin blogg du har! Förstår inte hur jag lyckats med att missa den?? Nu ska jag titta runt här lite till. Massor av fina bilder har jag redan sett:)
  Ha det gott i den härliga vårvärmen som verkar vara på gång,
  Charlotta

  SvaraRadera
 15. I hope the problem is resolved quickly as I love stopping by to see what is happening in your part of the world along with the beautiful photos you take! Spring was slow here too, so I will have to replant my garden, and order more seeds. Hopefully this year we will have a lot of vegetables, but a lot depends on weather and....weeds!!

  SvaraRadera
 16. Hoppas det löser sig, jag bytte leverantör eftersom ingen ville ta ansvar,jag tror de är för stora dessa bolag.Ha det riktigt gott i din trädgård fast det är kyligt.
  kram

  SvaraRadera
 17. Klart Anja att jag finns här när du kommer tillbaka!!
  Jag har tänkt på dig i flera dagar.....och din trädgård förstås..
  Förstår att den börjar vakna till liv.
  Ha det så gott så länge
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 18. Men, att det inte blir nån ände på ert internetstrul.....Jag skulle bli galen!!!! Här har vi haft sommar väder några dagar och jag njuter av den skira grönskan vart man än går :)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 19. Man är rätt beroende av internet. Så jag förstår att det frustrerande. Men när du kommer tillbaka har du massor av underbara bilder att visa. Vi väntar!!!!
  Ha det gott Carina

  SvaraRadera
 20. Usch vad trist Anja! Jag hoppas att det löser sig snart så att du kan dela med dig av våren i din trägård. Klart vi finns kvar när du är tillbaka...

  Kram Karin

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan