måndag 9 augusti 2010


TACK TILL ALLA BESÖKARE SOM FÖRGYLLDE VÅR FÖRSTA OFFENTLIGA TRÄDGÅRDSVISNING!

OCH TACK TILL TUSEN  TRÄDGÅRDAR SOM STARTADE ETT TRÄDGÅRDSEVENEMANG
SOM FÖRHOPPNINGSVIS BLIR TILL EN TRADITION
(BILDERNA SKALL VARA KLICKBARA!)


PÅ FÖRMIDDAGEN  VAR DET UPPEHÅLL, MEN VID HALV TRE BÖRJADE DET REGNA OCH DÅ SÅG EN DEL BLOMMOR UT SÅ HÄRJAG KAN INTE SKRYTA ÖVER NÅGON ÖVERDÅDIG BLOMNING PRECIS, MEN NÅGRA TAPPRA PLANTOR BEHAGADE BESÖKARNA MED LITE BLOMMOR.
DET MYCKNA REGNANDET DE SISTA TVÅ VECKORNA HAR GJORT ATT ROSORNA HÅLLER IGEN OCH PORSLINSKLOCKORNA INTE HELLER HAR HUNNIT SLÅ UT.SJÄLV ÄR JAG MER ÅT BLADFÄRG OCH BLADFORMHÅLL.
JAG FICK DEFINITIVT LUST ATT GÖRA DETTA FLER GÅNGER!
TACK TILL DOTTERN MARIA OCH SVÄRSONEN KENNETH FÖR HJÄLPEN MED DISK OCH KAFFEKOKNING!

EN DAG ATT MINNAS! ANJA OCH ANDERS


PS
HOPPAS ATT JAG VÅGAR LÄSA KOMMENTARERNA UTAN ATT HALVA INLÄGGET FÖRSVINNER IGEN!
                                          DS

23 kommentarer:

 1. Stort grattis till en lyckad dag! Jag är övertygad om att ingen gick ifrån din trädgård utan att vara full av inspiration:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Hej Anja!
  Jag gläds med dig över en lyckad dag. Trädgårdsfolk är ju ett speciellt trvligt släkte som ju seeeer att det fattas blommor pga vädret och liksom fyller i "hålen" i rabatterna (inne i egna huvudet) när de tittar på nya trädgårdar... Joda, så är det allt!

  Och så trevligt för mig att nu få se några glimtar av delar ur din trädgård som jag aldrig fått se tidigare. Du har ju mer än växthus och små, små växter;-) Jag ser nu att du har häckar, en vacker rosenbåge, stenlägging, mysiga bordsarrangemang mm.
  Det tackar jag lite extra för idag! Finfina bilder.

  Ha en riktigt skön vecka! Efter en sådan folkfest måste man ta igen sig en smula kan jag tro! Hillevi

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att din första visning blev så välbesökt. Det finns mycket inspiration att hitta hos dig.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Blogger uppför sig allt mer konstigt numera! Jag har ett konto på Wordpress som jag funderar all mer på att utnuttja. Men bilderna du visar idah är lika vackra som alltid!

  Hoppas du fick en välbesökt dag igår!
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder,hade gärna traskat runt där ett par dagar. Skriver upp namnet på de flesta växter du har. Ska köpa en liten anteckningsbok att ha det i. Så man kan köpa den dagen jag har en egen ny trädgård att förvandla;)

  SvaraRadera
 6. Så snyggt!!! Din trädgård är som en välkomponerad tavla! Kul att det blev så lyckat - och att du fick hjälp med kaffet!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Hej Anja!
  Tack för att vi fick komma och bli inspirerade av din underbara trädgård. Det var fantastiskt att se hur du utnyttjat möjligheterna när du byggt upp trädgården. Jag tänker på berget och surjordspartiet, alla upphöjda bäddar och fina inramningar. Jag tyckte också det fanns mycket humor och charm i din trädgård (blommorna kommer väl på bloggen så småningom)!
  Även tack till din trevliga familj,(och för gott kaffe)!
  Vi hade en hellyckad dag!
  Hälsningar Gunilla & Tommy Sandell, Vallda

  SvaraRadera
 8. Kul att det blev så bra. Läcker bild den översta.
  Karin

  SvaraRadera
 9. Vad glad jag blir att det gick så bra!
  Glad blir jag även av att få se lite miljöbilder från din trädgård. Kul när man känner igen sig.
  Det där svarta gräset som inte är ett gräs doftar ju för himla gott. Fick tre plantor i födelsedagspresent.
  Hoppas verkligen att 1000 trädgårdar kommer igen.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 10. Grattis till en lyckad dag!

  SvaraRadera
 11. Hej Anja!
  Vad roligt att du känner dig glad och nöjd över din första offentliga trädgårdsvisning. Att du skulle få många besökare förstod jag så väl, din trädgård är en njutning. Jättevackra bilder och härliga vyer.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 12. Jättekul och ett jätteGRATTIS till att det blev så lyckat! Kram E L

  SvaraRadera
 13. Grattis till en lyckad dag.Och vilka fina bilder du visar den här gången.Att få se din vackra trädgård gör mig riktig glad.
  Vila upp dig nu och ha det gott.
  Anje

  SvaraRadera
 14. Vad roligt att allt gick bra!

  Vilka synnerligen fina bilder du visar.....!!Du har verkligen en vacker trädgård med många fina och ovanliga växter.... Alltid roligt att få se vybilder också....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 15. Va roligt att det blev en lyckad dag! Jag hade så gärna vilja se och uppleva din trädgård på plats, men tyvärr var det för långt bort. Extra trevligt då att du bjuder på en trädgårdsvisning här på bloggen också. Att titta på fina bilder ger också mycket inspiration - tack för det!

  SvaraRadera
 16. HEJ ALLA OCH TACK FÖR SUPPORTEN!

  JAG ÄR HEMSKT LEDSEN, MEN MITT INTERNET ÄR REN KATASTROF! SEDAN JAG BYTTE TILL 3 HAR JAG UPPKOPPLING BARA DÅ OCH DÅ OCH NÄR JAG FÖRSÖKER LÄMNA EN KOMMENTAR TILL ANDRA BLOGGAR KAN DET TA FLERA MINUTER ATT LADDA NED DEN SIDAN.
  RUNT DEN 28.8 FÅR JAG FÖRHOPPNINGSVIS FASON PÅ DET HELA. TILLS DESS - FÖRLÅT OM JAG INTE KAN BESÖKA ERA BLOGGAR.
  FÖRSÖKER ANVÄNDA DATORTIDEN FRÄMST TILL ATT SVARA PÅ E-POST - VILKET KAN TA IBLAND TIMMAR I ANSPRÅK.
  MITT INLÄGG TOG EN DAG ATT GÖRA - DELS P.G.A.BLOGGERPROBLEM OCH DELS PÅ MITT UPPKOPPLINGSPROBLEM. JAG TROR JAG BLIR GALEN SNART PÅ DETTA EVIGA STRUL MED NÄTET!

  MED HÄLSNINGAR FRÅN ANJA

  SvaraRadera
 17. Hello Anja! I so wish I could have been there! I am not surprised to hear it was a success! Your garden is wonderful and I will gladly take some of your rain! Beautiful photos!! Kram Carol

  SvaraRadera
 18. Härligt att du är så nöjd med dagen! Det kanske kan få oss fegisar att tänka om när det gäller deltagande i evenemanget till nästa år...

  Instämmer med flera andra att det är spännande för oss som bara kan besöka dig virtuellt att få se lite vyer och hela partier från din trädgård. Glimtarna ger mersmak!

  Verkligen trist med uppkopplingsstrulet. Det i kombination med nyckfull Blogger (som gör lite som den vill även med mina inlägg) kan göra vem som helst knollrig. Förstår om du måste ligga lågt ett tag men vi är nog många som kommer att sakna dina inägg och kommentarer.

  SvaraRadera
 19. Tack Anja och Anders,
  för besöket i er underbara trädgård. Visserligen var det med andan i halsen, för att inte få möte på den smala vägen men det löste sig bra. Mycket imponerad av rumsindelningen och hur väl ni utnyttjat ytan. Fick många idéer med mig hem. Är dock forfarande nyfiken på vad den stora gröna Astrantian heter. A-C

  SvaraRadera
 20. Bästa A-C!
  Jag har skickat frågan till Odla.nu. Meddelar här på bloggen så fort jag får veta något. Jag är riktigt skamsen att inte kunna sortnamn på mina perenner!/Anja

  SvaraRadera
 21. Hej Anonym!
  Synd att jag inte kan få kontakt med dig!
  Den heter Astrantia major 'Snowstar
  Hoppas du läser detta!/Hälsningar Anja

  SvaraRadera
 22. Hej Anja,

  Tack än en gång för besöket och för att du tog dig tid att finna ut vad stjärnflockan hette. 'Snowstar står nu på inköpslistan. Vi var många med på TAG-resan i söndags som besökt dig på på Tusen Trädgårdar och alla var lika imponerade. A-C

  SvaraRadera
 23. According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap ralph lauren shirts .During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's wholesale polo shirts,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.So many kinds of style polo shirts clothing waiting for you to buy.Especialy our latest polo shirts for men clothing hot sale in our shop.I also to offer everyone a good business. I hope we can learn each other.

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan