söndag 3 oktober 2010           UTIFRÅN IN

JAG HAR PLOCKAT LITE BLOMMOR UTIFRÅN IN - TYCKER OM ATT HA MÅNGA VASER SAMTIDIGT PÅ BORDET MED LITE BLOMMOR I VARJE  

ATT "ÖPPNA DÖRREN" TILL ETT EGET SÄTT ATT SE PÅ SAKER GER ROLIGARE BILDER!

MEN, SKÖNHETEN SITTER I BETRAKTARENS ÖGON - SOM TUR ÄR!
KLÄTTERSTORMHATTEN ÄR SOM VACKRAST NU. HAR INTE PROVAT ATT HA DES
SA SOM SNITT.


BLOMMOR ÄR TACKSAMMA FOTO-OBJEKT, VÄNTAR PÅ ATT FÅ BLI FÖREVIGADE ;))!
IBLAND ÄR DET DOCK ETT ÖGONBLICKSVERK ATT SE EN FÄRG, EN NYANS, EN POSITION OCH FÖRSÖKA FÅNGA DEN I BILD. HAR MAN TUR SÅ LYCKAS MAN TA JUST EN SPECIELL BILD MEN VÄLDIGT OFTA BLEV DET INTE SOM JAG HADE TÄNKT MIG.

APPROPÅ MITT FÖRRA INLÄGG:
INTE ÄR DET MÅNGA AV OSS SOM TAR TILLVARA ALLA ÖGONBLICK. SJÄLV ÄR JAG USEL PÅ DET BÅDE NÄR DET GÄLLER ATT TA BILDER PÅ SÅDANT SOM KRÄVER SNABB "TAJMNING" ELLER LIVET I ALLMÄNHET...           (DU SER HELA BILDEN GENOM ATT KLICKA PÅ BILDENS NEDRE KANT)

          HA DET GOTT!/Anja

15 kommentarer:

 1. Lustigt egentligen. Jag har aldrig tyckt att klätterstormhatten är speciellt vacker, men din bild fick mig att hajja till :-) Den är egentligen riktigt vacker! Får nog beställa lite fröer av den trots allt :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Väldigt spännande och annorlunda bilder!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Åh, du visar bilder så man blir yr! Yr av glädje och salighet:)
  Tack!
  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Säger som någon annan sagt i tidigare kommentarsfält. Du har blivit så duktig på att hantera kameran Anja! Härliga bilder du bjuder på i dag :)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 5. Så fint at ta vara på det som finns kvar. Så vackra bilder. Du är duktig ,du. Både när det gäller kännedom om alla dina växter och att hantera camera..
  Anje

  SvaraRadera
 6. Många gånger när det inte blir som man har tänkt sig, blir det BÄTTRE!!
  Ha en skön vecka! Jag är i Nöbbele och kopplar av med barnbarnen.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Måste träna upp mig att SE! Den där sista bilden hade jag aldrig "sett" men jag gillar den verkligen! När det värsta höstjobbet har avklarats ska jag börja träna och experimentera! Inspiration ska jag hämta hos dig och några andra höjdare bland fotograferande trädgårdsbloggare!
  Kram

  SvaraRadera
 8. HEJSAN ALLA!
  ÄVEN OM JAG KÄNNER MIG RIKTIGT MALLIG ÖVER ATT NÅGRA GILLAR MINA BILDER SÅ MÅSTE JAG ERKÄNNA ATT MEST LEKER JAG BARA - JAG KAN JU INGET OM FOTOGRAFERING, T.EX. SAKNAR JAG VOKABULÄREN: SKULLE NÅGON BÖRJA PRATA FOTOGRAFERING MED MIG SKULLE JAG SE UT SOM EN FÅGELHOLK!
  SKULLE JAG FÅ EN MER AVANCERAD KAMERA SKULLE JAG INTE KUNNA ANVÄNDA DEN.
  MEN MITT "SEENDE" HAR JAG OCH JAG HAR ÄNTLIGEN UPPTÄCKT ATT JAG FÅR LOV ATT VARA "JAG" I MIN EGEN BLOGG - DÄRFÖR HAR JAG BÖRJAT PUBLICERA BILDER PÅ MITT SÄTT. DET ÄR JU VERKLIGEN INGET MÄRKVÄRDIGT, MEN MYCKET ROLIGARE FÖR MIG ATT FÅ LEKA (HAR VARIT LEKSUGEN DE SENASTE 50 ÅREN;))!)/ANJA

  SvaraRadera
 9. Smuk leg med blomstermotiver,
  Kh Lone

  SvaraRadera
 10. Hej Anja!
  Vad härligt att du skriver att du har upptäckt att du får lov att vara 'jag' i din egna Blogg :=) Att 'våga' skriva och visa bilderna man själv tycker om utan att tänka på vad andra ska tycka är Toppen!
  Men jag tycker verkligen om dina bilder, dom tilltalar mig.

  Vad duktig du är på att plocka in små buketter från trädgården, själv är jag superdålig på det. Får nog gå ut en sväng och se vad som finns idag att plocka in.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 11. Härligt att även kunna njuta inomhus! Fina bilder Anja!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Yes, Anja beauty is in the eye of the beholder and your portraits are unusual and lovely. Brilliant colors! You inspire me to want to pick a small bouquet. It is too cold and wet outside to do so! I will enjoy yours instead. ;>) Kram Carol

  SvaraRadera
 13. Fortsätt du lek - nytigt för själen och härligt för oss att titta på.

  Ja, det är befriande när man kan och vågar vara sig själv. Och inte är det lätt att fånga de där speciela ögonblicken men ju mer man leker desto säkrare blir man med den kamerna man har.
  Några blider jag är mycket nöjd med har varit mer tur än skicklighet, det råkar sitta en spindel eller någon råkar gå förbi när man just tar kortet.

  MB

  SvaraRadera
 14. Hej Anja,
  Otroligt vackert det du skapat. Jag önskar verkligen att få se och njuta i verkligeheten. Har du "öppet" någongång?
  Hälsning Sylvia Lång

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan