måndag 24 januari 2011

DET ÄR INTE BARA  LJUSET UTAN ÄVEN
                                                                DOFTER!
HUR KAN EN VINTERDAG MED SNÖ, RIMFROST OCH KYLA HA ETT UNS AV VÅRDOFT I LUFTEN? INTE VET JAG VAD DET ÄR SOM DOFTAR MEN DET KÄNDES TYDLIGT  NÄR JAG HÄMTADE TIDNINGEN I MORSE!

IGÅR KOM LAILA, (Fagerdala trädgård) MED VÅREN HEM TILL MIG! JAG MÅSTE SÄGA ATT, FÖRUTOM ATT FÅ TRÄFFA EN GOD BLOGGVÄN FÖR FÖRSTA GÅNGEN, ÄR INGEN ANNAN PRESENT  SÅ VÄLKOMMEN SOM EN FANTASTISK SAMLING AV VÅRLÖKAR I ETT FINT PLANTERINGSKÄRL! PÄRLHYACINTER BÅDE BLÅ OCH VITA, VÅRIRIS  OCH KUNGSÄNGSLILJOR I MASSOR FICK JAG AV HENNE!OCH  "SOM BREV PÅ POSTEN" KOM ÄVEN DEN MYCKET EFTERLÄNGTADE
THE ROCK GARDEN NR 126 
BOKSTAVLIGEN SOM BREV MED POSTEN...;).
VÄXTEN PÅ BILDEN ÄR  Androsace rigida


ALLTSÅ TRE VÅRTECKEN REDAN NU, TROTS JANUARIKYLA OCH SNÖ! UNDRAR OM ÄVEN NI ANDRA HAR HITTAT NÅGOT VÅRTECKEN ÄNNU?

14 kommentarer:

 1. Tre vårliga händelser på samma dag!!! Då måste det dofta både ros och kaprifol!! ;-)

  Ha det gott!

  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Härliga vårtecken hos dig:) Har märkt att dagarna är ljusare längre, vilket är jätte skönt. Annars är det trögt med vårtecken. Köpte en kruka med krokusar till tröst;)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Alla goda ting är tre!!!
  <3 <3 <3
  Linda

  SvaraRadera
 4. Den doften kände även jag idag .Vilket resulterade i en promenad.I stuprören porlade smältvatten och solen gjorde några tappra försök att bryta genom molnen.Härligt.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara presenter allihop!
  Sophia

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig present med vår i!
  Att ha så länge...tills det vårliga infinner sig utomhus...
  Kram!
  Lena

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar dag du hade.
  Tänk att få så fina saker och få känna vårluft.
  Ha det gott.
  Anje

  SvaraRadera
 8. Jamenvisst är det väl underligt att det luktar vår ! Jag känner det också, trots snö och kyla. Men sol hade vi både igår och idag, skönt.
  Vilken härlig present du fick av Laila och tidningen såg frestande ut. Ha en go kväll
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 9. Hej Anja!
  Vilken härlig dag du fick i vårens tecken :=)
  Förstår att du och Laila hade det trevligt tillsammans :=)
  Jag hittade blommande Påskliljor och Pärlhyacinter mörkt i garaget som ville fram till ljuset. Nu står krukorna på köksbordet och vill påminna om att våren kommer snart till mig med.

  SvaraRadera
 10. Här känns det som om det är långt kvar till vår. De dagar då solen skiner kan man ana (eller lura) sig med att det kanske...kanske snart är på ingång. Det är ju tur att man kan botanisera bland vårlökar och njuta dem på köksbordet :) Är övertygad om att ni hade trevligt Laila och du :)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 11. Precis så kände jag igår morse när jag gick i mörkret till jobbet. Det luktade vår :) Imorse var vintern tillbaka igen. Men det går ju åt rätt håll för varje dag så det är bara att ge sig till tåls.
  Det låter som om ni hade en härlig dag!
  Kram NInni

  SvaraRadera
 12. Hej Anja! Här håller vintern med kyla och snö oss fortfarande i sitt grepp, men jag hörde en (eller två?) fåglar som sjöng i morse. Första vårtecknet. Kram från Eva Linnea
  PS Usch vad tiden går fort. Jag skulle ju skriva fortsättning på svaret till din fina och långa kommentar. Ska skärpa till mig! DS

  SvaraRadera
 13. Dear Anja, How wonderful to meet Laila! She seems so lovely! What a thoughtful gift of spring!! Beautiful colors! Now you can order new plants for your rock garden. Have a lovely day! Kram Carol

  SvaraRadera
 14. Oj, det här inlägget hade jag missat! Att få komma och träffa dig och se ditt hem och din trädgård (jo, jag kunde "se" trots all snö och is) var underbart efter över ett år av telefon-, blogg- och mailkontakt! Tack än en gång för allt ditt tålamod och stöd!
  Kram

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan