tisdag 8 februari 2011

NU FÅR JAG VARA NÖJD MED MIN BLOGG-LAY-OUT
TILLSVIDARE

DESSA BILDER FÅR FÖRNÖJA MIG I VÄNTAN  PÅ BÄTTRE TIDER I TRÄDGÅRDEN. MARS-ARIL BRUKAR VARA TIDEN FÖR DE ORIENTALISKA JULROSORNA.
 EN SNÖFRI FEBRUARI BRUKAR BJUDA PÅ   ADONIS AMURENSIS - DOCK INTE I ÅR SOM NI SÄKERT FÖRSTÅR!
 YPSILANDRA THIBETICA BRUKAR GILLA LÄGET I BÖRJAN AV APRIL  (KAN INGET SVENSKT NAMN).

JAG PASSAR PÅ ATT NJUTA AV FEBRUARI HUR VIDRIG DEN SEDAN ÄR. DET ÄR NU MAN SKALL BÖRJA NJUTA AV VÅREN. SMÅ TECKEN HÄR OCH VAR (SJÄLV HAR JAG INGA ÄN SÅ LÄNGE. TROTS REGN OCH MILT VÄDER LIGGER DET ETT TJOCKT LAGER AV ISIGT SNÖ ÖVER RABATTERNA).
NÄR APRIL VÄL ÄR HÄR - JA, DÅ ÄR HELA HÄRLIGHETEN ÖVER I ETT NAFS!

10 kommentarer:

 1. Snygg ny layout Anja. Bilderna gör sig väldigt bra med den bruna bakgrunden. Det är ju lite kul att förnya sig ibland :)Den här Ypsilanda ...är såååå...söt.
  Tjingeling

  SvaraRadera
 2. Hejsan Monica!
  Gôrtrevligt att få en kommentar före sänggåendet!/Anja

  SvaraRadera
 3. Den har blivit ursnygg din layout. Du kann vara mycket nöjd.Och även bilderna är så vackra. Snart, Anja, är våren här på riktig.härligt eller hur.
  Sov gott.
  Anje

  SvaraRadera
 4. Super snyggt Anja!
  Du är ju lite rolig du.. nöjd tillsvidare... skall jag lägga på minnet tyckte det var ett bra uttryck.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. I like the layout you did. We have little green poking out here and there testing the waters so to speak. Better not come out to early as we are suppose to have snow again this Thursday. Totally strange winter! I love the bright yellow flower...so cheerful during this cold night.
  Have a great week!

  SvaraRadera
 6. Fint att du visar vårväxter, för här lär jag inte få se dem på ett bra tag. Adonis är säregen och vacker. Tillhör den de blommor som drar ihop sig på kvällen?
  Detta var kanske inte någon höjdar-kommentar - men jag får vara nöjd tills vidare! ;-) Även jag skall lägga de orden på minnet! Du är rolig du, Anja!! ;-)
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Ja Ni Kära Vänner ANNIKA OCH RUBEN!
  När man inte har längre varken ungdom eller skönhet får man kompensera dessas frånvaro med - HUMOR!/Anja

  SvaraRadera
 8. Visst är det svårt att få till det! Speciellt när man som jag är så humörberoende ;)Men det här tycker jag var en behaglig bakgrund. Det gröna gör sig ju superbra mot den. Allt ser så snyggt ut Anja!
  Julrosorna ja, dem längtar jag också efter. Pelargoner verkar ha överlevt och jag är jättesugen på att så lite så jag ska nog följa ditt råd. Dottern som bor i Linköping köpte koloniträdgård för ett år sedan. Hon kan behöva några plantor hon också.
  Må så gott!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 9. Så snygg din blogg blev och bakgrunden är jättefin ( funderar själv på att måla min fondvägg i vardagsrummet i denna färgen så jag fastnade här inne)
  Sen är det ju underbara bilder fyllda av värme.
  Ha det gott!
  Kram Pella

  SvaraRadera
 10. Bakgrundsfärgen på din blogg är superbra! Vara i nuet gäller verkligen när våren sätter fart. Njut varje minut (Citat från en tavla jag köpt av Håkan på Malevik). Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan