fredag 13 april 2012TUSEN TACK!
Jag är överväldigad! Så många som har velat hjälpa mig genom att uttrycka sin åsikt.
Det får bli utan växt. Den kommer ändå att ha så mycket växtlighet omkring. T.o.m. rosen 'Louise Odier' som växer på andra sidan häcken sticker en blommande gren över urnan. Jag är väldigt glad åt min urna som är nästan 80 cm hög, 45 cm i diameter och väger 25 kg. (Köpstället på högerspalten Cadabra Design) Den ger underbar karaktär åt min enkla häck. .Här  får den sällskap av uppstammad myrten.
Ungefär så är ser det ut när rosengrenen tittar farm . Här har jag lekt lite med bilden. Den kommer att sticka fram på vänster sida, högre upp.En Pensé är en pensé är en pensé....Hur många är vi inte som fotat dessa söta ansikten? Vi tar bilden gärna framifrån. Och vi tröttnar aldrig att se den i  sin fotogeniska sammetsmjuka skepnad. Vi som trädgårdsbloggar tycker om att fotografera. Efter några år vill säkert många med mig utveckla denna ädla konst. Än så länge är jag en fullkomlig autodidakt på området, men ser med lite avund på många som fått lära sig att hantera kamerans alla hemligheter så som Birgitta i Glädjekällans trädgårdsblogg. Se så underbart hon har fångat en av sina favoritarter i växtvärlden!
Här har jag kämpat på att belysa pensén ur en annan  synvinkel....;)))

HA DET SÅ GOTT - GOTT FOLK!

7 kommentarer:

 1. Den kommer verkligen att bli ett smycke i din trädgård denna urna..lite avunds är man allt:)
  fin och läcker bild på penséen , fick en annan dimension.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, Anja! Annorlunda och fin bild på pensén!! Jag försöker också komma bort från fotograferande a´la blomsterkatalog, men lyckas väl inte så särskilt bra.

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Underbart vacker urna som är helt perfekt precis som den är.

  Jättefin bild på Pensén.
  Nog kan du också hantera en kamera helt rätt.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Javisst urnan är jättevacker!
  Du skrev att jag har ordverifiering, det vet jag inte om. Så jag testade, nej det funkade att kommentera hos mig utan detta, som jag också ogillar. Det är ju oftast omöjligt att läsa ut vad man ska skriva! Så jag hoppas det var nåt engångsfenomen...Hoppas du tittar in hos mig i fortsättningen o kanske kommenterar. jag är så tacksam för alla tankar...Hälsn Lena

  SvaraRadera
 5. Ja visst ska den stå i ensamt majestät! Maffig kruka!
  Pensébilden: Själv måste jag nog överlåta åt barnbarnen att kravla omkring i rabatterna för att fotografera mina skyddslingar bakifrån/underifrån. Men din står kanske i kruka?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej, igen, nu har jag (tror jag) fixat bort ordverifieringen. Jag visste inte ens att den fanns hos mig! Tror på dotterns "hjälp" med min uppstart av bloggen från början! Vore bra om du kan verifiera att den är borta, Tack!
  Jag blir själv irriterad över de konstiga orden, som man många gånger inte kan tyda.
  Hoppas du haft en härlig helg i din trädgård!
  kram Lena

  SvaraRadera
 7. Anja, I like the urn empty too! It is so stunning! Kram Carol

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan