måndag 3 juni 2013

Morgonljuset
är som lyrik i sin mest livsbejakande genre. Morgonsolen får mitt hjärta att skutta av glädje! Här kommer några   ögonblicksbilder när  guldpilarna letar efter lekplatser bland blommor,  blad och pynt. 

(Bilderna är klickbara och visas då på ljusbordet.)

...även om kvällsljuset är mycket mjukare...

”Morgonstund  har guld i mun"  ;)))!8 kommentarer:

 1. jag håller med dig - morgonljuset är speciellt och nu när allt är nygrönt så blir man nästan bländad av alla gröna nyanser som trädgården skiftar i denna tid på dygnet.

  Jag måste än en gång tacka dig för inspirationen till mitt bygge av mitt planteringsbord nu när du visar ditt snyggbord där jag kopierade principen rakt av. Jag har sån otrolig nytta av denna plats så du kan inte ana. Dock är det inte lika fint som ditt :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Morgonljuset på en vårdag är så fint och du har fångat det så vackert i dina bilder. Vi vaknade imorse med sol. Första gången på en hel månad och inte regn på tre dagar. Idag blir det trädgård! Har du vilat upp dig? Men du får tänka att nu, när det mesta är gjort behöver du inte ta i så hård längre. Ha en fin fin dag.
  Anje

  SvaraRadera
 3. Japp! Morgonen där verkligen guld!
  Det är så härligt så här års att gå ut en sväng på morgonen och bara njuta av ljuset och det härligt gröna!!!

  Vad glad jag är att du lade upp bilderna på dina glastallrikar! Måste visa mannen idén så han vet vad han ska göra i helgen;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Morgonljus med dagg eller regndroppar är nog det allra vackraste ändå? Fast kvällarna är skönast att strosa runt utan tider att passa :)

  SvaraRadera
 5. Tidiga morgnar är min favorittid på dygnet! Vilka härliga bilder du visar - du har verkligen lyckats fånga ljuset och det är inte det lättaste!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Det är något visst med morgonljuset. Men jag gillar sena kvällar också, nu ikväll när jag tog en runda i trädgården så sjöng Koltrasten för mig, man blir så lycklig så det knottrar sig på armarna! Tänk vad underbart att det äntligen är sommar igen! Härliga bilder du visar!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Det är så underbart nu i grönskan, ha det så riktigt gott i din härliga trädgård.kram

  SvaraRadera
 8. Åh en så ljuvlig trädgårdsrunda i det vackra ljuset! Hm.... Här tas sällan (tyvärr) några bilder om morgonen.... Jag är liksom inte så bra på morgnar......;-)
  Kul se ditt armeringsnät med fint glas i rutorna. Denna sommar mååååste jag jag förverkliga mitt! Haft ett på gång länge!;-)

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan