onsdag 19 juni 2013

Obeskrivliga 160 kvm

   och en obesvarad förälskelse...

Anna utstrålar värme och glädje  när hon tar emot  maken och mig  på Sidensvansvägen på tisdageftermiddagen. Strax därefter kommer huset "herre", Masai, och vill högljutt förhöra oss. -Man kan  aldrig vara säker på att det inte är tjuvar och banditer som tränger sig på, tror jag att Masai resonerade. Lite mutor från oss blev  en smärre "succé" och jag blev blixtförälskad i denne vovve. Dock blev förälskelsen obesvarad...;(!...trots mutorna, men en "high five" med framtassen gav han mig av artighet...;)
Tyvärr lyckades jag inget vidare med fotografering av denne snygging:)

har jag följt länge. I inlägg efter inlägg visar Anna allt fint som denna lilla trädgård rymmer och till slut var jag bara tvungen att få åka dit och se allt med egna ögon.
Och,  jag blev inte besviken. Här har en trädgårdsdesigner haft nytta av sin profession. 
Anna har använt kontraster på ett tilltalande sätt. Kontraster mellan ljus och skugga, bladformernas olikheter,  vatten och trä, grus och trä, massor med uppstammade träd med vackra kronor och stammar.....för att nämna några.
En färgstark trädgård i total harmoni. Inget plottrigt. Inget "too much". Ändå så mycket!
Herreje! Hur får hon till det så? På 160 kvm på baksidan och 20 på framsidan (vilket jag glömde alldeles att fotografera).
En fantastisk trädgård! Mina bilder gör ingen riktig rättvisa  - som amatörfotograf skulle jag behövt så oändligt många fler bilder och mycket mera tid. 
Alla kan dock titta på Annas egna bilder och läsa bloggen!
Här kommer några av mina tagna i stark solsken...

Tack Anna att vi fick komma och njuta av din  trädgård!

6 kommentarer:

 1. Visst är det underbart och kul att få träffa andra bloggare och trädgårdsvänner man har i detta avlånga land och se deras trädgårdar live.Jag hoppas verkligen att jag en dag ska få komma och se din trädgård.
  Förresten hunden kände nog att du var en kattmänniska:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Tack själv Anja för besöket, det var så himla kul att äntligen få träffa dig! Masai är väldigt reserverad mot okända så han var faktiskt ovanligt intresserad av er - han ville ju tom ha lite av ditt läppstift på nosen :-)

  Kul att se min trädgård genom din kameralins!

  Hälsa din trevlige make från oss tre, har ni "otur" kanske vi susar upp till Götet :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder och fin beskrivning av ditt besök hos Anna Vattenkanna! Kul att få vara med på ett hörn genom att se det på bloggen.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Fina bilder från Annas vackra trädgård! Det är verkligen fantastiskt hur hon lyckats få till det så fint på den lilla ytan. Jag tycker dina bilder på Masai var härliga, han ser ut som en stor nalle-björn!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Annan puutarha on upea ja hienosti olet sitä kuvannut. Voi sinä onnekas pääsit katsomaan Annan puutarhaa. Masai on ihanan värinen. Hyvää juhannusta, Anja ja kisut!

  SvaraRadera
 6. Det är så himla kul att se en trädgård man följer i en blogg speglad genom andras bilder. Härligt!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan