onsdag 28 augusti 2013

Så vackert just nu!

Alla årstider har sin tjusning men, ingen tilltalar mig så som sensommaren/hösten.
Färgprakten är otrolig. Luften krispig av dröjande nattkyla på morgonen. Daggen glittrar. Dofterna alldeles underbara. Det enda sättet att konservera känslan är att ta många bilder som man får njuta av i vintermörker.
Här är några av mina denna morgon.
Jätteverbenan bildar roligt rutmönster med sina stjälkar alldeles själva Hejdå!

13 kommentarer:

 1. ÅÅ du morgonpigge som tar så vackra bilder!!Önskar att jag var lika aktiv då...
  Ja jag mår lite bättre nu i kroppen , kan jobba neråt med armarna men inte uppåt, så gräva går:)Jag hade kört lite slut på den min kropp och då behöver den vila...jag är sådan, jobbar lite för mycket och går på gränsen hela tiden på vad den tål.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att sensommaren är underbar! Fast här hos oss har det varit och är så otroligt torrt så det är inte så frodigt och grönt som det brukar;( Men en sådan här sommar som vi haft/har är vi inte bortskämda med precis så jag njuter av värmen och solen och det som fortfarande är grönt i min trädgård:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara sensommarbilder från din trädgård.
  Förstår mycket väl att du njuter av att vandra runt under morgontimmen.

  Önskar dig en solig dag!

  SvaraRadera
 4. Valtavan hieno värikimara, ja upeita lehtien värejä kukkien lisäksi. Taas ihailen tuota "tukkapuutasi" !

  SvaraRadera
 5. Var på besök hos sonen vid en strand vid Mälaren.Vaknade vid sju och då hörde vi Tranor som trumpetade på andra sidan av den halvö där sonens hus ligger.Mälaren låg spegelblank och värmen var redan på för fullt i solen.Och ljuset var helt underbart.
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Morgonstund har guld i mund...
  Vackert!
  Och absolut är sensommaren fantastisk och våra trädgårdar bjuder på det bästa de har :)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jätte fina bilder Anja! Gillar också årstidernas skiftningar. Fast lite vemodig känner jag mig alltid när den ena tar slut, men det brukar snart gå över:)
  Håller på att planterar små häckar för fullt. Har blivit inspirerad av dig och din fina blogg! Ser en fin liten häck framför rabatten på första bilder.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Ramlade in här av en slump och blev kvar länge! Vilka foton från din helt underbara trädgård! Helt underbart!
  Tack för en trevlig stund här!
  M.E

  SvaraRadera
 9. Så fint du har det!! Gillar också sensommaren och den tidiga hösten väldigt mycket. Allt är så vackert och 'mycket'. Hoppas att det fina milda vädret fortsätter ett bra tag till.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 10. Som alltid så er bildene dine en estetisk nytelse og jeg får veldig lyst til å besøke deg en vakker dag :) God helg!

  SvaraRadera
 11. Jättefint och lummigt! Säger som du denna tid är den bästa på året när trädgården är som frodigast.
  I natt har det regnat här också. Jippi!

  SvaraRadera
 12. Vilka underbara bilder! Din trädgård ser alldeles magisk ut! Hur bär du dig åt för att få det att prunka så? Tack för kommentaren på min sida. Det bli ju lite mindre tid vid datorn på sommaren när det har varit så fint väder. Kikar in hos dig lite då och då för att få inspiration till trädgården.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 13. Verkligen Anja, så himla fint du har det! Helt otroligt! Din känsla för form och färg och design skulle jag verkligen behöva!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan