söndag 22 juni 2014


Kära trädgårds- och bloggvänner!
Nu på söndag har Trädgårdssverige sommarens största, landsomfattande evenemang! Frigör er från  andra måsten utom att besöka alla fantastiska trädgårdar och parker :-)! 
Då är det dags för  TUSEN TRÄDGÅRDAR, söndag den 29.6!

Men! Anjas Hill DELTAR INTE av olika anledningar!

Honungsrosen började slå ut den 16.6, ungefär tre veckor tidigare än vad den brukar.
Min stjärnflockäng (Astrantia major) har minst tre sorter - kommer dock inte ihåg just nu namnen
Vackra insektsmagneter
Den vackra bergsnejlikan mot berget fanns här när vi kom. Vet inte vad den heter. Silkesnäva och alpdaggkåpa i förgrunden.

                                                       Ha en bra dag!

6 kommentarer:

 1. Va smart att ha en Stjärnflockeäng - då kan de ju sprida sig bäst de vill utan att störa. Stjärnflockor är ett måste i trädgården även om de kan vara lite väl spridningsbenägna, men de vackra blommorna gör att jag förlåter dem alla små plantor som dyker upp på alla möjliga och omöjliga ställen:-)
  Nästa helg blir det Tusen Trädgårdar för hela slanten. Vi visar inte vår trädgård, men kommer vara flitiga besökare hos andra istället.
  Hoppas du har haft en fin midsommar. Här har det varit kallt som attan, men med mycket kläder på så kan man vara i trädgården ändå:-)
  Kram Nora

  SvaraRadera
 2. Stjärnflockan älskar jag. Visst ska vi kolla in trädgårdar den söndagen. få se vad vi hinner med är på resande fot så det blir spontanbesök.
  Ha en fin vecka
  Kram meta

  SvaraRadera
 3. Dessa underbara stjärnflockor kan man inte ha för många utav.
  Ha det sommárgott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Jovisst ska det bli roligt att besöka några trädgårdar till helgen. Det har blivit tradition och brukar vara en mycket trevlig dag. Det är fantastiskt att få komma in i någons trädgård och njuta av all nerlagd möda, låta sig inspireras, kanske få en liten växt med sig hem.
  Sin stjärnflockeäng är underbar. Det är verklikgen en favoritväxt nästan hela sommaren.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Dagen är redan avsatt till att besöka trädgårdar. Det ger så mycket inspiration och idéer så det vill man inte missa. Inspiration får man också av vackra bilder och dit hör din stjärnflockeäng!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. Joodu Anja! Här förbereds det som sjutton men idag kollade jag vädret och det ser ut som det blir regn ! Mindre kul!
  Men jag köper en rulle sopsäckar och lägger fram en sax till de som ine har regnkläder och kokar massa kaffe så blir det nog bra...Å andra sidan pm man går in på samma vädersida just nu så blir det inte alls lika mycket regn. Man vet aldrig ;)

  Kram

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan