söndag 11 januari 2015                                                           I Trädgårdsriket 
finns ett  trädgårdsforum.  dit inte så många har hittat till.
Det finns ju fler liknande forum, men det här är mer "familjärt" än de stora. Vi behöver dock fler "familjemedlemmar".
Det är alltid roligt att prata trädgård med likasinnade, få ta del av andras erfarenheter och få ibland råd och hjälp med trädgårdsrelaterade frågor.
Idag har jag lagt en fråga om häckklippning. Kanske just du kan svara mig? Här är några av mina alltför många ...Fina som klippta "ofina" som oklippta...
      Kom och prata trädgård Du med! I Trädgårdsrikets forum!

                                                                        Hälsningar, Anja

11 kommentarer:

 1. Måste börja med att säga dina vår bilder från ditt tidigare inlägg är helt fantastiska. Det är inte heller helt fel att istället för att delta i vinterfest läsa böcker, frökataloger och gräva i jordpåsar.
  Ja, ang. trädgårdsriket var jag väl mer aktiv tidigare. Det var jag även på odlas forum och AoT, nu skriver jag knappt nå alls..
  Varför vet jag inte... kanske det fattas tid? Tycker att bloggen tar en hel del av datatiden och ibland känner jag att den räcker.....
  Då det gäller dina häckar ser dom helt perfekta ut. Din trädgård är sååå vacker. Hoppas jag en dag ska kunna besöka den :=)
  Ha en fin söndag Anja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helen! Jag begriper precis hur du menar. Så tänker jag oftast också samtidigt som jag känner ett behov av att "småprata" med folk om just trädgård ;-))! Vill jag få riktigt kvalificerad "expert"hjälp frågar jag i STA.

   Radera
 2. Hade jag mer tid så skulle jag vara med, men med heltidsjobb, bloggen, stor gård osv så räcker inte tiden. Jättefina häckar! Vi har inga häckar alls;)
  Ha det gott!
  Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulrika! Jag säger som till Helen: Jag förstår. Det går inte att sitta hur länge som helst framför datorn, men rätt som det är vill man fråga om något eller berätta eller visa bilder i ett annat forum än ens egen blogg ;-)))!
   Rart av dig ändå att berätta hur du har det.

   Radera
 3. Underbara häckar! Jag har som ambition att plantera in fler häckar. Känner att det fattas en del struktur i trädgården. Och efter att ha sett dina bilder blir jag ännu mer säker.. :) Så fantastiskt fint hos dig!
  Vill också passa på att tacka dig, bästa Anja, för de fina kommentarer som du har lämnat hos mig under hösten. Det kan faktiskt vara så att det är bland det finaste någon har skrivit till mig och jag är så oändligt glad för dem. Min höst har varit alldeles för tuff och jag har inte hunnit runt för att besöka alla er, kära bloggvänner. Ber om ursäkt för det. Hoppas våren blir lättare - även om jag har svårt att tro det. Allt gott till dig Anja!
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna-Karin!
   Nu blev jag riktigt bekymrad. Jag hoppas, oavsett vad det gäller, att det blir lättare för dig till våren.
   Så roligt att jag har kunnat formulera något som har gett dig glädje! Din kommentar just nu är jag väldigt glad över!

   Tack Anna-Karin och jag håller tummarna för dig!

   Radera
 4. Jag håller med Anja - bli med i vår "lilla familj" på Trädgrådsrikets forum! Vi är inte många, men tonen är trevlig och vi blir så gärna fler! Man behöver inte vara någon expert för att vara med (det är jag ett levande exempel på :-).

  Och vad gäller dina bilder Anja så blir jag som vanligt imponerad! Du är en mästare på att skapa struktur i trädgården!

  Kram Nora

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, vi har inget emot experter;-)))! eller hur,Nora?

   Radera
 5. Vackra bilder. Jag ska och klicka mig vidare till Trädgårdsrikets forum och se vad det är för något. Har faktiskt inte kikat in där så mycket innan.
  Det värsta är väl att tiden inte räcker till. Sitter gärna vid datorn men det som känns som en kvart är minst en timme i verkligeheten. Tiden flyger fram i internet världen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;-))! Där satt den! Nu fattar jag varför tiden aldrig räcker till;-)!

   Radera
 6. Anja!
  Skriver som flera andra att det är tiden som inte räcker till fast man är pensionär. Nog hade det varit bra om du kunnat klippa dina häckar under vårvintern för att senare bara behöva putsa dem lite lätt. Själv trodde jag man kunde klippa avenbok under vårvintern när den fortfarande är i vila så det hade jag nog gjort med mina små plantor om jag inte läst kommentarerna på facebook.
  Visst är du välkommen när snödropparna börjar blomma :-))
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan