lördag 21 februari 2015
Trä - färgrikt 

Naturen runt "vår" sjö  bjuder på "träfärger" på stränderna och som spegling på  vattenytan.Älskar "träfärg" eller naturfärger även som dekorativa inslag ute och inne

Även träd och buskar har sin tjusning nakna, med den egna trädfärgen i grenar och fröhus utan att skylas av ett lövverk

Jag kunde göra denna lista olidligt lång - men någonstans får man ta en gräns.
Jag tror att Du vet precis hur och vad jag menar ;-)))!

                                                               Ha det gott 
                                                                        /Anja

                     Se flera bidrag om Trädgårdsfärger 

9 kommentarer:

 1. Gillar också naturens egna färger, det är något rent o rogivande på något sätt :) Du har fångat den känslan bra tycker jag :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Träfärger är nog ett oändligt ämne, men du har hittat så vackra exempel. Lärk tycker jag särskilt mycket om och det ser så rogivande ut vid din sjö.

  Tack för din snälla kommentar! Du får inte ta i så. Jag kanske blir högfärdig: )

  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Förstår dig precis. Jag tar in naturens färger i trädgården och inomhus.De färgerna kompletterar och lyfter fram växtligheten och andra klara färger bäst enligt mig.
  Ha en skön Söndag och jag hoppas att solen skiner på dig som den gör här :)

  SvaraRadera
 4. Vackert inlägg! Nu blev jag sugen på att fota trä. Kanske får jag ihop till ett inlägg under dagen.
  Skön söndag på dig!

  SvaraRadera
 5. Bilderna på träden som speglar sig i vattnet, är så fina. Du har fått med många träfärger. Både löv och barrträd. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker sjö du har fångat med kameran, när jag tittar på bilderna kan jag förnimma doften av barr och skog på hösten. Det doftar gott av mylla och alla löv som fallit men med ett stänk av vemod över att återigen har vi lämnat en sommar bakom oss.

  Men nu är våren på gång och det känns alldeles underbart!

  Ha det gott Anja!

  SvaraRadera
 7. Hei. Oppdaget din inspirerende blogg i dag. Likte umiddelbart det vi så og leste, og (kanskje fordi det hadde så mye til felles med vår egen måte å tenke hage på?). Vår favoritthage er også den botaniske trädgården i Gøteborg, og siden vi bor like ved grensen så besøker vi den flere ganger i løpet av våren/ sommeren/høsten. Vi har hentet mange ideer til vår egen hage derfra! Kanskje vi også kan legge turen innom din hage en gang...? Vi skal så absolutt inn og lese mer i din blogg om ikke lenge.... Hilsen Lars.

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga bilder från din sjö. Att ha vacker natur i sin närhet är verkligen underbart, det ger kraft när man behöver mera ork och vila när man istället vill ha lugn och ro. Träfärger är alltid fint, i naturen, i trädgården och inne. Det blir aldrig för mycket.
  Allt Gott! Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Jag fastnade faktiskt idag vid fågelbadet och speglingarna i det. Hade jag haft din sjö i närheten hade jag aldrig lyckats slita mig.
  Ha en fin vecka

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan