torsdag 10 september 2015                                                       Tack Alla 
som har följt eller kommenterat mina inlägg i bloggen under årens lopp.
Jag har gjort 908 inlägg och fått 13550 kommentarer. Jag hade egentligen siktet på 1000 inlägg, men jag ser att Facebook tar över mer och mer med olika trädgårdssajter. Själv försökte jag också starta en trädgårdssida där, men måste tillstå att jag upplever det som jobbigt att "fiska" röster, gillamarkeringar och annat som hör alla sociala medier till. Vet inte riktigt om jag fortsätter med den.
Min blogg har dock varit rätt död en längre tid och bevisligen inte längre av intresse för andra. Tråkigt för mig men när man bloggar offentligt har åtminstone jag förväntningar. Att i princip "prata för sig själv" inlägg efter inlägg måste ändå betyda att de är inte ger något åt andra..


                  Nu fortsätter jag att blogga för mig själv om trädgården och vad som händer där.
                                          Önskar Er alla lycka till!

10 kommentarer:

 1. Undrar om det är en "trend" för även jag har märkt en stor minskning av kommentarer på min blogg men ett o annat guldkorn infinner sig emellanåt :) Vi får hoppas att det bättrar sig framöver :) KRAM/Monne

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag orolig...inte slutar du väl att blogga som tidigare!?
  Vore tråkigt att inte så dina inlägg och bilder framöver!
  Tror att många med mig inte är lika aktiva under vår och sommar halvåret. Då trädgården är som bäst.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Anar jag lite uppgivenhet i dagens inlägg? Inte är du väl på gång att lägga ner din blogg? ...det vore verkligen olyckligt!

  Jag uppskattar din blogg, du håller din egen stil med de (ovanliga) växter du visar upp och bjuder så generöst på din trädgårdskunskap, såna bloggar är värdefulla för mig, bloggar som inte följer den vanliga "mainstream" som det så lätt blir när samma växter blommar samtidigt över nästan hela landet. Usch så illa jag uttrycker mig men hoppas du förstår vad jag menar.

  Jag är inte bortskämd med kommentarer på min blogg men jag blir förstås också glad när någon tar sig tid att tycka till, det krävs ju lite mera än att trycka på en gilla knapp när man kommenterar ett blogginlägg.

  För mig är det viktigt att kunna skriva, många läser ändå även om få kommenterar. Jag saluför även del kontroversiella åsikter och det är lika viktigt för mig, att inte huka och bli medlöpare till sådant jag inte kan acceptera och de som inte delar mina värderingar försvinner förstås någon annanstans.

  Jag hoppas verkligen du har kvar lusten att fortsätta, det behövs trädgårdsbloggar med djup och variation. Jag läser det mesta du skriver för vad det nu kan vara värt, men ibland har jag inget vettigt att svara om jag vill undvika standardsvar - och det vill jag!

  Kram Anja!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att du lägger ner din blogg, m en man får tacka för alla inlägg!
  Jag är ju ute på Facebok ibland, men jag gillar inte dessa korta inlägg, inte riktigt min stil! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att läsa att du planerar lägga ner bloggen. Jag är själv så ny inom bloggvärlden att jag inte märkt någon förändring. Men visst ser jag att "allt händer på Facebook"! Mitt flöde svämmas över av inlägg i trädgårdsgrupper och kattgrupper jag är med i. Det är då jag tycker att det är så skönt att gå in på en blogg och följa en person i taget. Och jag har tyckt mycket om att läsa om vad som händer hos dig och se på dina vackra bilder! Ibland är jag bara för kass på att kommentera. Då saknar jag Facebooks gilla-knapp. Att lämna ett litet avtryck i alla fall. Men det ska jag ta till mig som bloggläsare, att försöka skriva lite mer. Det är lätt att bli hämmad av att någon annan skrivit detsamma som jag tänkt, eller ännu värre, uttryckt sig bättre.
  Önskar dig varmt lycka till med ditt fortsatta arbete i din trädgård! Och om jag inte kan följa dina bilder fortsättningsvis, så kanske jag kan få komma och göra ett besök hos dig någon gång? Det skulle vara otroligt roligt!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så där känner jag det med.Så några som tar sig tid att skriva en kommentar så det känns ganska tråkigt just nu.Har också lust att sluta men så kommer det något som jag vill visa.
  Hoppas du kommer tillbaka sedan Anja för här har du en trogen följare.
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 7. Hemskt mycket tack för att Ni på detta sätt får mig ändå att känna att det är värt att fortsätta.
  Jag hade inte tänkt lägga ned bloggen - inte för en sekund - utan hade tänkt att blogga bara för mig själ och inte tillåta andra att kika in eller kommentera. Så kan man göra med bloggen.

  Tack så jättemycket!
  /Anja

  SvaraRadera
 8. Som jag skrev i mitt mail till dig så tycker jag det är trist att du lägger ner bloggen, du skriver underbart och tar fantastiska bilder. Så himla synd att inte få vara med i din trädgårdsvärld mera, men jag förstår att man blir less på allt ibland och jag måste ju erkänna att jag inte häller uppdaterat min blogg på läänge , just för jag varit less och annat.
  Jag hoppas du kommer på andra tankar och öppnar upp din blogg igen för oss hängivna läsare som inte alltid kommenterar.
  Kram så länge!!

  SvaraRadera
 9. För mig är min/a blogg/ar en fantastisk dokumentation på vad jag har gjort i min/a trädgård/ar under årens lopp. Nu när jag ska ta i tu med min fjärde (!) trädgård börjar jag känna inspiration igen att börja dokumentera vad jag håller på med. Före/Efter-bilder är mina favoriter.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 10. Jeg har bare skrevet blogg i litt over et år, og jeg synes det er kjekt å få kommentarer på det jeg skriver, det er morsomt å se hvem som leser, og når noen sier at de liker det jeg deler er det spesielt kjekt! Jeg komemnterer også en del, men ofte leser jeg uten å skrive noe også. I helgene sitter jeg med kaffe om morgenen og leser blogger og finner inspirasjon hos andre. Det er kvalitetsmorgener hos meg og noe jeg gleder meg til i løpet av uken. Jeg følger ganske mange blogger nå, og de leser jeg som regel alltid, selv om jeg nok går glipp av et og annet innimellom. Håper inderlig du ikke lukker bloggen din for oss lesere! Klem fra Anne-Kristin (lykkelig i hagen)

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan