tisdag 31 mars 2009

Det är skönt att ibland kunna köpa tjänster man inte själv har tid med för tillfället. En betongros - antagligen mycket finare än vad jag själv skulle kunna åstadkomma - för några tior.


Min "Trädgårsmässa" är Göteborgs botaniskas shop. Inte bara växter och fröer och allt annat som bjuds utan även lite prylar. Här ett tallriksunderlägg, en rund vas/oljelampa och och skål i luffarslöjd.


Det är säkert många som undrar vad det är att skryta över att ha lyckats att klämma dit en tredje spalt....?! Men för "halvblinda" mig har det varit en bedrift som tagit betydligt längre tid än de fem minuter någon sa att det skulle ta.
Dessutom lyckades jag inte applicera den nyvunna "kunskapen" på min gamla blogg - därför får den vila ifred - dock inte begraven - bara vilande;)!
Det som känns tråkigt är att lämna 20 bloggföljare - ni som följt mig - ni har kanske tappat lusten att göra det i min nya?
MINA AMBITIONER med denna nya blogg är att bli lite mer strukturerad.
Att ha ordentliga etiketter vilket jag har slarvat med i den gamla.
Det är roligare att börja om från början - trots allt - i stället för att börja från början met gamla.
Hoppas att alla gamla vänner har lust att vara med i min nya!
Måste bara ge en eloge till Randi i bloggen Bland Rosor och Tistlar som försökte få mig att fatta - dock var jag för inte emottaglig för instruktioner.
Även Karin i Ute och Inne hjälpte mig att få tillbaks min bloggadress - själv hade jag total black out !Som sagt! Hoppas att alla ni som besökt mig tidigare vill vara med igen - det är ju därför man bloggar -eller hur?
Är inte riktigt klar med allt jag vill ha med, men det kommer så småning om!
Till sist hoppas jag att Ni har förståelse för att jag inte hunnit kommentera Era bloggar! Jag har varit alldeles för självupptagen med mitt jobb med denna, nya blogg.

21 kommentarer:

 1. Hej. Vad kul att du fått ordning på en ny blogg. Det ser lovande ut och jag tror att vi kommen att få lika mycket lärdom här som i den gamla.... Visst är det bra att få hjälp med sånt som man inte kan klura ut själv :)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat tjejen-Html-koder e rena rama hjärngympan-men faktiskt roligt när något fastnar både i huvudet och på mallen-Ha det
  Maria i Sennan

  SvaraRadera
 3. Ibland är det en befrielse att börja på nytt och jag håller med dej att det var inte lätt som en plätt med tre spalter så jag var glad åt min testblogg då.

  Vi ska ha betonggjutning med vår trädgårdsförening "Rosenknopparna" på söndag och jag längtar efter att få ont i ryggen av för dålig arbetsställning när man blandar betongen och bär de tunga grejerna och sen efter några dagar se det lyckade(?) resultatet.
  Fast det är inte så dyrt att köpa och de är lika fina.

  SvaraRadera
 4. Grattis till din nya blogg då! Det blev väldigt snyggt! Och fina bilder! De två översta gillar jag verkligen! Betongrosen till det bruna gräset! Wow!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Vackert Anja.. snyggt och fint i din nya blogg som jag önskar dig lycka till med.. =).. Men det måste väl vara samma adress eftersom jag hittade hit.. *ler*.. Den nya headerna är riktigt snygg tycker jag.. kram o ha en skön tisdag.. Moa/Monica

  SvaraRadera
 6. Det ser fint ut. Gillar huvudet även om det gamla också var fint. Hoppas du får rätt på tekniken, för det är inte förrän man känner sig som herre över den som man kan blogga fritt från hjärtat.
  Varma hälsningar
  Eva

  SvaraRadera
 7. GRATTIS ANJA! Du är min hjälte nu - är så glad att du fixade det till slut - vet ju hur mycket svett och tårar du förbrukat, men det var det värt! Resultatet är super!!! Gillar headern och dina bilder är otroligt vackra. Rosen i sällskap med betongvarianten är helt underbar. Ser fram emot många nya lärorika inlägg med sköna illustrationer. Önskar dig Lycka Till med din nya Blogg!
  Stor kram
  Randi

  SvaraRadera
 8. Ser bra ut! Visst tillägnar man sig nya kunskaper hela tiden, ofta med hjälp från någon snäll bloggkamrat som har mer kunskap än man själv!
  Vilken rolig idé att lotta ut en ovanlig växt till någon som kommenterat!
  Lycka till med nya bloggen!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 9. Tack snälla Ni för uppmuntran!

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 10. Inte dumt alls att börja om på nytt ibland! Men inte kan jag hitta stället att registrera mig som Följare, missar jag den på något sätt?
  Christer.

  SvaraRadera
 11. 3 spalter - lyllo dig!!!!! Jag har gett upp! :)

  Snyggt blev det! och välstrukturerat oxå.

  Den där betongrosen är så fantastisk. Galna jag kommer till Örebromässan och då får såna där rosor följa med!

  SvaraRadera
 12. Hej Anja!
  Kul att upptäcka att du är tillbaka...blev lite orolig där!
  Du har verkligen lyckats med din nya sida. Snyggt är den och med alla spalter och innehållet och alla vackra bilder.Ser framemot att följa din nya blogg!!

  SvaraRadera
 13. Snygg blogg. Och jag vill verkligen HA den där fina betongrosen. Men nu har det ju kommit en bok om hur man gör betong- prylar.

  Såg den på mässan i Älvsjö, Shtlm i förra veckan. Om du vill kika in hos mig har jag bilder från trädgårdsmässan där.

  Kikar in här, då och då. Ha en fin vår.

  SvaraRadera
 14. Här händer det snygga saker när man vänder ryggen till! Toppen Anja. Vi lär så länge vi lever. Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 15. Ville bara berätta att jag kommit igång på min svenska blogg idag :-)
  Christer.

  SvaraRadera
 16. Det här kommer att bli jättebra Anja! Ibland behöver man förnya sig (jag ska erkänna att jag också har funderat både en och två gånger på att göra en ny blogg jag också även om det inte har blivit änn). Den nya lay-outen inklusive headern är kanonsnygg! Kul också att det blev rätt med adressen.

  Jag följer inga bloggar i dagsläget men när jag börjar med det kommer du vara den första jag lägger till på min lista.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 17. Wow - det här kommer att bli toppen bra Anja!
  Läste även på högersidan ang utlottninga av något..speciellt växt. Smart drag av dig tycker jag. Tänker fortfarande på den där eldkrassen du vet.
  Snart snart är det dags för narcisser eller hur?
  Skall hålla koll så vi kan tajma det.
  Kan du även vardagar? Tar du tåget så hämtar jag dig där.
  Längtar.
  kram
  annika

  SvaraRadera
 18. Vilken snygg Blogg du fixat till.
  Angående ork, har jag ännu inte hämtat mig efter mässan. Trodde inte den skulle ta så på krafterna.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 19. Tack snälla för din fina kommentar om mina händer!

  Tänk att jag var så ledsen som barn för att de mobbade mig i skolan för allt möjligt, bland annat att jag skulle ha så fula händer för mina fingrar var för långa! *skrattar*

  Det är sköööönt att bli 'vuxen'...

  SvaraRadera
 20. Självklart vill Jag följa din blogg. Tittar ofta in och läser snabbt och beundrar dina bilder. Men jag erkänner att jag inte hinner alla gånger att kommentera. Min tid räcker inte heller till- men jag gör så gott jag kan! Jag ser i fram emot en ny säsong med dig Anja och dina ljuvliga växter!

  Ha det gott och lycka till med den nya bloggen! :-) Kram C

  Ps . Vilken fin betongros du visar!

  SvaraRadera
 21. Hej Anja
  Ja här har det hänt saker sedan jag tittade in. Jättefint har du fått det. Och som alltid fantastiska bilder.
  Jag hittar inte där jag skall följa din blogg.

  Ha det gott

  Gunilla

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan