torsdag 20 augusti 2009

VAD GÖR DU PÅ SÖNDAG?

Har du vägarna förbi Göteborg så kanske du tycker att det vore trevligt att ta en avstickare till ANJAS HILL? Vill DU så är min trädgård tillgänglig för "allmänheten" på söndagen den 23 augusti från förmiddagen till kvällen. Jag kan bjuda på fika med sockerkaka. Meddela gärna via mail eller telefon anja_c_hill@hotmail.com så att sockerkakan räcker till dig eller om det är någon vits för mig att stanna hemma hela dagen....;))!

Det finns en del blomning på G som jag hoppas visar sig från sin bästa sida till söndag! Annars är det väl en period här i Gbg:s-trakter då vädret har varit så uselt de senaste veckorna att mycket av blomningen har stannat av, men det är ändå en del som befinner sig i knoppstadiet!
Visst. Kort varsel--- kanske alldeles för kort och jag väntar ingen anstormning heller men kanske just du och ett par till----ja! Då blir jag glad.

KÄNN DIG VÄLKOMMEN OM DU HAR LUST.....?!
Vägbeskrivningen, adressen och telefonnummer får du av mig via mail.

12 kommentarer:

 1. Åh vad det hade varit roligt att se din trädgård. Dessvärre är jag bara i Gbg fre kväll till sön morgon. :(

  Hoppas du får många besökare.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hmm... min syster bor i Olofstorp så där kommer jag att hålla till. Det är ju bara ett stenkast bort, du har möjligen inte en liten stund över för mig på lördagen? :)

  SvaraRadera
 3. Oj, vad synd att jag bor så långt bort. Det hade varit kul att se din fina trädgård. Hoppas det kommer folk och beundrar den!
  Ha en skön helg!
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 4. Men å varför har jag 20 mil till Gbg? Annars hade jag hemskt gärna kommit! Jag ska till Värnamo dagen innan, så det blir lite för mycket körande...
  Hoppas du får mycket folk ändå, och att du får en riktigt trevlig dag!
  /Helen

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig idé Anja!
  Lite synd att vi är på landet, men bara lite, vi skall ha kräftskiva för våra 'gamla vänner' och invigning av huset vi jobbat med under 3 somrar nu, så det skall bli så roligt.
  Har ni inte varit hos Anja och besökt hennes ( skriver hennes för mannen är inte lika intesserad som hon ) trädgård, så ta tillfället i akt. Var där förra veckan och det finns så mycket fint att se och man får så många idéer....
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Oh if only I were near... I should love to come and see your garden and have a taste of cake... I hope you have a lovely day with just enough guests. Your garden looks beautiful!

  SvaraRadera
 7. Kan man inte få ha erbjudandet innestående till nästa år? ;-) /Ruben

  SvaraRadera
 8. Jag kommer! Förmiddag tänkte jag, vilken tid passar dig? Fast jag mailar dig senare för jag minns inte din adress. Jättekul Anja!!!!! =))

  SvaraRadera
 9. Men visst RUBEN! Nästa år försöker jag hänga med ett par av de allmänna öppnaträdgårsdagarna - om Livet är mig nådigt!

  LOTTA! Så roligt att få träffa dig!
  Och alla ni som inte kommer - ni missar ett enastående tillfälle att se - MIG ;)))(hoppas att alla ser mitt försök att skämta!)/ Anja

  SvaraRadera
 10. Hoppas du får en riktig trevlig och solig dag

  SvaraRadera
 11. Blir så nyfiken så jagnästan... ju mer jag ser hur du har det i trädgården ju mera undrar jag vad har du kvar att visa? Tycker mig ha fått sett det mesta. Fast att få se det i verkligheten måste vara underbart.
  Kommer en annan dag med krukor och gott humör.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 12. Jag ska till Norrtälje, men tänk om jag kunde lura maken och liksom köra fel lite grand...

  Hoppas du får en trevlig trädgårdsdag.

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan