söndag 31 oktober 2010

VARFÖR ORDVERIFIERING ?
MÅNGA HAR ORDVERIFIERING I KOMMENTARERNA-
SJÄLV ÄR JAG IBLAND LITE VÄL SNABB ATT KLICKA PÅ NÄSTA, INNAN JAG HAR HUNNIT VERIFIERA. DET INNEBÄR ATT HELA KOMMENTAREN FÖRSVINNER OCH JAG GÖR NÄSTAN ALDRIG OM DEN.
DET FINNS EN UNDRAN I MITT HUVUD VARFÖR MAN HAR DENNA FUNKTION I SIN BLOGG?
JAG HAR BLOGGAT I NÅGRA ÅR NU OCH BEHÖVT DENNA FUNKTION I SAMMANLAGT TVÅ TIMMAR FÖR ATT STOPPA SKRÄPKOMMENTARERNA.
DET ÄR INTE SPECIELLT SMIDIGT ATT BEHÖVA HÅLLA PÅ OCH "GISSA" BOKSTAVSKOMBINATIONER (JAG HAR IBLAND SVÅRT ATT TYDA DEM).
IBLAND BRYR JAG MIG INTE OM ATT KOMMENTERA ALLS BLOGGAR SOM JAG TYCKER STJÄL AV MIN KOMMENTARTID. DET ÄR MÅNGA BLOGGAR JAG VILL HINNA BÅDE LÄSA OCH KOMMENTERA!
DET VORE TREVLIGT MED SYNPUNKTER! SJÄLV HAR JAG SÄKERT EN BRISTANDE FANTASI OCH HAR  INTE RIKTIGT FÖRSTÅTT DET HELA.


MIN "BOTTENLÖSA" SKOGSTJÄRN MED PRINSESSAN ADALMINAS TAPPADE KRONA 


                                           NJUT AV LIVET IDAG!/ANJA

20 kommentarer:

 1. Har full förståelse för de som har ordverifikation. Blev ju själv attakerad av en kinesisk porrsajt. Först kom bara enstaka meddelande från dem, som jag tog bort. Men så plötsligt kom de in på alla mina dagar jag skrivit och de spred sig sedan vidare av sig själva. Det var ett helsike att bli av med och jag var nära att radera hela bloggen till slut.

  Ha det!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Låter inte kul med porrsajtattack! Men jag håller ändå med Anja, det är väldigt irriterande med de där krumelurerna som dyker upp. Har råkat radera åtskilliga kommentarer i hastigheten och reagerar som du Anja: då får det vara...
  Vilket magiskt namn på den där skogstjärnväxten!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dej, Anja, tar ibland bort det roliga med att lägga en kommentar. Och vissa kan jag inte heller läsa ut. Sen vet jag inte varför jag på vissa bloggar - däribland denna - endast kan kommentera som "anonym"...Finns inte rader att fylla i min identitet. Kan du förklara det? "Säkerhetsgrej?"
  Ha det bra en sista söndag i oktober! Lena

  SvaraRadera
 4. Konstigt det blev! NU när jag skulle kommentera kom det upp redigera adress, då fyllde jag i lite som jag trodde var rätt...Och så fanns det kommenterat! Nu ska vi se om det blir samma igen...eller jag bara kan trycka på skicka
  ...nej det blir "anomymt"!

  SvaraRadera
 5. CHRISTER:
  har man råkat ut för sådant som du beskriver så begriper jag mycket väl att ordverifiering känns viktigt.
  LAILA
  Växten heter bredbladig skvattram och sagan om kronan är en saga av Topelius;))! Om du klickar på länken kan du läsa hela den sedelärande sagan;))!
  LENA:
  Jag fattar inte riktigt hur du menar med anonym.
  Jag kunde klicka på ditt namn och komma direkt i din blogg./Anja

  SvaraRadera
 6. PS
  Jag har inga säkerhetsåtgärder. Det går utmärkt att kommentera med tex namn och webbadress.Eller via Google-konto - ja, det rätt mycket att välja mellan.
  Om man däremot inte har någon webbadress då finns det bara möjlighet att kommentera anonymt. Detta är utanför min makt och myndighet!/DS

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det är bra med ett säkerhetssystem, som kan stoppa det som Christer beskriver.
  Apropå din kommentar i min blogg: Jag stickar bara lite för nöjes skull och inte på beställning.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 8. Hej Anja.
  Jeg tror også at dem der har det, har tænkt det godt igennem.

  Vil bare lige fortælle dig at din blog er på min TOP TI i november måned.
  Forsat god søndag.
  Kh Lone

  SvaraRadera
 9. Du har helt rätt Anja...jag håller med dig. Jag hade ordverifiering när jag gjorde en lång bloggpaus och inte kunde bevaka vad som hände på bloggen, men tog bort den när jag började blogga igen. Nu har ju faktiskt blogger blivit bättre och kontrollerar kommentarerna. Skräpposten hamnar nu i särskild mapp. Hittills har funktionen fungerat perfekt.
  Kram Randi

  SvaraRadera
 10. Det verkar gå hett till hos dig! Hoppas du fortfarande har kronan kvar på din hjässa! ;-)
  Jag har också blivit lite trött på denna ordverifiering ibland och en och annan kommentar har nog försvunnit när jag stavat fel och inte märkt det.
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 11. Hej. Jag gick in och tog bort min ordverifiering...Reagerar precis som du och många andra här och har tänkt göra det länge. Men minnet är bra men det är kort :) Så tack för påminnelse Anja!!
  (Man får hålla tummarna för att man inte råkar ut för nåt tråkigt som Christer ....)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 12. Jag tycker ordverifiering är jobbigt och använder det inte. Någon enstaka gång har jag fått underliga kommentarer och då har jag aktiverat ordverifieringen - men bara under ett par dagar. Annars tycker jag inte det behövs.

  SvaraRadera
 13. Jag kommer nog att ha ordverifiering. Det som Christer råkade ut för hände också en god vän till mig. Jag vill helst inte att det händer mig. Men, klart, ibland är det jobbigt och är man för snabbt så att kommentarer försvinner.
  Ha det bra.
  Anje

  SvaraRadera
 14. Hej Anja!
  Har precis som du irriterat mig över alla moment man ska göra innan ett inlägg blir synligt. Visste inte förran nu då jag läste det här att man kunde själv ta bort det med sina egna inställningar.
  Nu är det gjort :=)
  Trevlig avslutning på helgen!

  SvaraRadera
 15. HEJSAN ALLA!

  DET JAG EGENTLIGEN VILL ÄR ATT FÅ IGÅNG EN MER REFLEKTERAD SYN PÅ VARFÖR JUST "JAG" ANVÄNDER ORDKONTROLL, SPECIELLT OM "JAG" INTE FÅR FLER ÄN KANSKE MELLAN 0-10 KOMMENTARER ÅT GÅNGEN, NÄR BLOGGARE MED STÄNDIGT ÖVER 30-40 KOMMENTARER INTE ANSER SIG BEHÖVA DET.
  VI TYCKER JU ALLA OM LÄSARE PÅ VÅRA INLÄGG OCH VI BLIR OCKSÅ VÄLDIGT GLADA ÖVER KOMMENTARERNA - ATT NÅGON TAR AV SIN TID FÖR ATT GE DEN JUST TILL MITT INLÄGG.
  NU ÄR JU INTE JAG IOFS NÅGON BRA REPRESENTANT FÖR ATT FÅ MÅNGA KOMMENTARER TROTS ATT JAG SAKNAR SÄKERHETSKONTROLL, MEN KANSKE SKULLE DET VARA ÄNNU FÄRRE KOMMENTERANDE BESÖKARE OM JAG HADE DEN.

  DET HAR HÄNT IBLAND ATT JAG HAR LAG NED MIN "SJÄL" I EN KOMMENTAR SOM SEDAN FÖRSVINNER BARA.

  HAR MAN RÅKAT UT FÖR NÅGOT OBEHAGLIGT SÅ FÖRSTÅR JAG ATT MAN ANVÄNDER SIG AV ORDVERIFIERINGEN, MEN VARFÖR I ALL FRAMTID?

  SJÄLV BLEV MITT VISAKONTO BESTULET FÖR ETT ÅR SEDAN OCH NÅGON SKULLE ANVÄNDA DEN I MEXIKO! INTE HAR JAG SLUTAT ATT ANVÄNDA MITT NYA VISAKORT FÖR DET....OM DET GÅR ATT JÄMFÖRA MED SÄKERHETSKONTROLLEN I BLOGGEN;)!/ANJA

  SvaraRadera
 16. Anja! Jag tror att typsnittet på ordverifieringen följer med layouten på bloggen. Jag var inne och tittade på min och jag kan inte välja bland olika typsnitt utan bara kryssa i att jag vill ha ordverifiering. Det är ju bra att du tycker att det funkar på min blogg iallafall!
  Hoppas att du mår bra coh myser av hösten!!!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 17. TACK VÄXTHUSMADAM!

  ALLTSÅ FUNKAR ORDVERIFIERING HOS VÄXTHUSMADAM SÅ ATT MAN SER REDAN NÄR MAN SKRIVER KOMMENTAREN ATT DET FINNS BOKSTÄVER SOM SKALL SKRIVAS INNAN MAN SKICKAR IVÄG KOMMENTAREN. DET TYCKER JAG FUNKAR OK.
  MEN, VÄLDIGT MÅNGA HAR EN VARIANT DÄR MAN SKICKAR FÖRST I VÄG KOMMENTAREN OCH EFTER NÅGRA SEKUNDER KOMMER RUTAN MED BOKSTÄVERNA. DÅ HAR JAG OFTA BÖRJAT REDAN LÄSA NÄSTA INLÄGG OCH HAR LIKSOM INGEN ANING OM ATT MIN KOMMENTAR INTE GICK FRAM./ANJA

  SvaraRadera
 18. Hej du har länge tänkt ta bort ordverifieringen på min blogg. Nu hoppas jag att jag får ändan ur vagnen. Ha en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera
 19. Jag håller helt med dig Anja. Vissa kommentarer som gör reklam för sig själva eller något annat slänger jag direkt men de är försvinnande få hos mig. Inga problem alls. Jag är också så snabb att avsluta när jag skrivit kommentaren och då kommer de ju inte fram tyvärr.

  SvaraRadera
 20. I'm not crazy about word verification. I have tried it both ways. Who knows?.....

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan