fredag 19 september 2014Sommaren har bokstavligen varit en plåga 
                - bl.a. av fysisk karaktär.
Nu är det bättre. Under september har jag fått mer gjort än  under hela sommaren. Trädgården plågar mig fortfarande, men jag tänker inte hetsa upp mig för det. Det finns ändå lite fint att se och särskilt nu när högsommarvärmen drabbar oss. (Kom ihåg att Brittsommar har vi omkring Birgittadagen, den 7 oktober. Dessutom ska det ha varit en kylig period före. )
Det har nog varit extra plågsamt att ha fått så lite gjort i trädgården när sommaren har varit så underbar och mycket lång för vår klimat.
Men, mycket tack vare Partille rehab har jag fått ordning på plågor med hjälp av min  alldeles underbara  sjukgymnast Hannah plus hennes hjälpsamma kollegor i gymmet.


Sommar ute den 19 september

                                                       Städat inne ;-)!, helt utan RUT;-))!

Fler sommarplågor hittar du hos  Rosor och bladlöss i veckans Blommiga fredag utmaningen.

               Ha det bäst och tack för titten!

10 kommentarer:

 1. Vet hur det känns att inte kunna göra det som behövs och allt man skulle vilja i trädgården, men skönt att det går åt rätt håll för dig.
  På alla bilder från din fantastiska trädgård har det dock inte gott att se att något skulle fallera, fast man vet ju bäst själv hur man skulle vilja ha det.
  Ha det nu så gott i helgen och fortsätt krya på dig.
  Anette

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du fått hjälp och är på g igen. Trädgård är inte allt även om man ibland tror det ;-)) nu är vi strax hemma igen. Har varit och vandrat lite och upplevt höstfärgerna. Ringer dig veckan som kommer.
  Zzzz
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam. Vi är många som trots den vackra sommaren haft ont. Nu i september är det lite lättare konstigt nog.
  kram Luna

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart septemberväder, så skönt att du orkar mera i trädgården nu. Min sjukgymnast är också guld värd, och att träna är nödvändigt. Allt gott! Kram och hej

  SvaraRadera
 5. Toivotaan että jo helpottaa! Kaunista on puutarhassasi!

  SvaraRadera
 6. Va skönt att du har blivit bättre! Trädgården är ju mestadels en glädje, men kan också bli en frustration när man inte hinner allt det man vill.
  Hoppas formen håller i sig nu! Kram!

  SvaraRadera
 7. Roligt att det går åt rätt håll trots allt. Det som syns på dina bilder ser i alla fall fint ut och så skönt att ha det städat inne!
  Trevlig helg!
  Ulrika

  SvaraRadera
 8. Men, åh, har du haft det så i sommar! Tröstekram! Ja, här ska man ju inte klaga, fast temat inbjöd ju lite till det! ;) Skönt att du fått hjälp! Nu gillar jag vädret bättre än i somras! Ha en fin helg! :) Kram Mia

  SvaraRadera
 9. Det är väl ändå en stor glädje med trädgården och nästa år kan du förhoppningsvis rycka in med full kraft!!!

  Ha det gott!
  /ruben

  SvaraRadera
 10. Bra att få hjälp att få ordning på sina plågor, av vilken sort det än är. Nu hoppas vi på en skön brittsommar. :-)

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan