lördag 1 november 2014

Som sagt - den 1 november!
Två av mina trädgårdsrum  är finast på sensommaren  - hösten: 
Krukträdgården och Salen


                                  Åretom blickfång! Vid entrén och genom köksfönstret

Men, skönheten sitter, som bekant, i betraktarens öga. Nog skulle jag kunna få bildlistan dubbelt så lång om jag ville. Försöker ignorera ogräsinvasionerna överallt och bara fokusera på "bilder" i trädgården  som jag uppfattar som trevligt.
Hennes "höghet" 'Princess Diana' har svingat sig ca tre meter upp i zelkovan.Just nu en utslagen blomma plus ett antal knoppar.

Denna långa, milda, blöta och regniga höst har fröogräsen att jubla av glädje! De är överallt! I gruset, i rabatter, mellan stenar - SUCK!                
 Önskar Alla en fortsatt trevlig dag!

8 kommentarer:

 1. Sitter och tittar på dina bilder från förra inlägget och ditt senaste. Kan bara konstatera att du har en fantastiskt fin trädgård, när man än tittar!!
  Önskar dig en fin Alla helgons helg!

  SvaraRadera
 2. Gillar dina höstrum. Vilka färger, vilken prakt. Man får tänka bort höstens frösådda ogräs. Det ska ju vara behagligt att trädgårdera också, inte ett slavarbete. Det ställe jag rensar mest är gångarna i trädgårdslandet. Växer bättre än i gräsmattan.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Fina höstfärger, och skönt, milt väder! Strunt i ogräsen!
  Jo, jag tar in mina snötörlar, de går utmärkt att övervintra ljust och svalt.
  Hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera
 4. The sculpture in photo five and six is interesting. I have a number of original sculptures in the garden and I think they work so well with nature's original sculptures. Nice. Jack

  SvaraRadera
 5. Den rostiga trädgårdsdekorationen med prismor är urläcker.
  Fortsatt trevlig helg önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker höstträdgård du har! Din Rostflockel är fantastisk... Jag har Rosenflockel och Vit Fläckflockel i trädgården och det är några av mina absoluta favoriter. Om jag ser rätt så är bladen på din med bruna inslag? Snyggt, Snyggt, Snyggt!

  Trevlig lördagkväll fina!

  SvaraRadera
 7. Anja!
  Du finns ofta i mina tankar och just nu väntar jag på en inbjudan så jag irl kan besöka dina finrum innan vintern är här på riktigt ;-))
  Fortsatt trevlig helg!
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. On kuin sadussa sinun puutarhasi.
  Hyvää marraskuuta sinulle ja Lennartille ♥

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan