onsdag 10 april 2013Ett sätt att hålla upp humöret

Med ostadiga steg styr jag benen mot växthuset.Solen strålar från en kallblå himmel.Jag bär en vattenkanna i den ena handen och kameran i den andra. Jag bara  måste  få insupa dofterna från blommorna. Stoppar man näsan mitt i penséhavet går det faktiskt att svälja honungsdoft även med en näst intill okänslig näsa för tillfället.
Dessutom ville jag leka vår där inne i mitt lilla paradis och plocka en bukett till Er som så snällt har stöttat mig  med gulliga ord i denna vidriga åkomma. 
Så att: Var så goda! Vårens första egenplockade bukett ;)!

   (Hoppas att du har lust att klicka på bilden - den blir finare då)
I det högra hörnet syns en underbar hyacint som doftar redan nu i knoppstadiet.
Och! Har ni sett?! En liten knopp har bildats i rosenskäraplantan!

Tack för titten! 

15 kommentarer:

 1. Åh Anja vilken underbar bukett! Hoppas att tuppluren gör dig starkare, stunden i växthusen gjorde det säkert i alla fall:) KRAM/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bukett du bjuder oss på!! Krya på dig och hoppas du får vara ordentligt imorgon.
  Önskar dig en helt underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. En riktig gladbukett! Du, det blir fler trädgårdsmässor... Jag orkar inte heller med Nordiska i år men så är det ibland. Man måste ju ta hand om sig. Däremot borde du tjata dig till en riktig utredning varför du får lunginflammationer på löpande band. Så ska du ju inte ha det och bevisligen är något fel. Krya på dig!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jovisst går det fler trädgårdsmässor men jag känner mig som en riktig svikare som tog initiativ till att åka dit med en god trädgårdsvän. Helt plötsligt står hon där själv, utan kompis ;(!
   Jag har "tjatat" mig redan till en vidare utredning. Dock sa läkaren att han trodde inte att man skulle hitta något. Mina lungor röntgades efter den tredje lunginflammationen och de såg "fina ut". Om sex veckor gör man om röntgen.

   /Anja

   Radera
 4. En underbar bukett du bjuder på. Du gör oss glad och hoppas det hjälper dig med att bli frisk igen.
  Anje

  SvaraRadera
 5. Kara Anja. What does växthuset mean? I am sorry to read that you are fighting some "affliction." Beautiful spring flowers! You are so ahead of us. The snow is just about gone from all the corners of our hillside. Please let me know how you are. Kramar/Carol

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder.! Jag hoppas att dU kryar på dig snart !
  / Sylvia

  SvaraRadera
 7. Men vad trist att du blev sjuk nu! Tur du har ditt växthus och vackra blommor, jag tror du läker fortare när du har dem, kanske du kan åka i alla fall? Krya på dig, kram ♥

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt att läsa att du inte än är pigg, hoppas att det vänder nu i takt med vårens intåg.
  Så vackra blommor du visar här. Har ni sommar nu?, undrar en som ännu kan skotta hur mycket snö han vill, om han vill (men han vill inte)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 9. Nej, va tråkigt att du har blivit sjuk! Hoppas du blir bättre snart. Det låter inte bra med lunginflammation så ofta - hoppas de hittar orsaken!
  Undebara bilder du visar, vilka färgkickar!
  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 10. Vilken ljuvlig och näpen bukett! Wow! Tack! :-)

  SvaraRadera
 11. Så tråkigt att du blivit sjuk!! Tror som Lotta att växthus vistelser och blomdoft snabbar på tillfriskningen.
  Tack för bilderna! Ljuvliga:)
  Sköt om dig! Kram

  SvaraRadera
 12. Så ledsamt, nu när det snart är vår.
  Nästa helg är Majornarundan, 65 konstnärer i Majorna öppnar sina ateljer.
  min keramikverkstad ligger på Allmännavägen 9,Det hade varit riktid roligt om du kan komma,lördag söndag 12 till 17. krya på dig kram

  SvaraRadera
 13. Tack för den fina buketten :)
  Vad härligt med blommor så här i den kalla våren. Här är det ännu svinkallt på nätterna men det ska ha vänt nu säger dom! Jag hoppas det stämmer....
  Ta det lugnt och jag tror inte du behöver ha dåligt samvete för din väninna för hon förstår säkert!
  Det viktiga är att du återhämtar dig så fort du kan och mår bättre igen snart. Skönt att du i varje fall fått röntga lungorna och vet att de är friska.

  Styrkekram får du av mig :)

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan