måndag 31 januari 2011

VA???KAFFET HÖLL PÅ ATT HAMNA I VRÅNGSTRUPEN! HADE FAKTISKT INGEN  ANING OM ATT DEN SKULLE PUBLICERAS NU. REPPORTAGET ÄR GJORT FÖR 1,5 ÅR SEDAN!
SÅ OÄNDLIGT MYCKET HAR HÄNT SEDAN DESS I TRÄDGÅRDEN....

TACK MARIANNE LESSLIE OCH MARTIN VON BRÖMSEN!
VILL DU SE HUR TRÄDGÅRDEN SÅG UT INNAN DEN SÅG UT SOM DEN GÖR IDAG KAN DU LÄSA HELA REPORTAGET här
Karin och Katarina! Jag såg inte era kommentarer i mitt förra inlägg förrän efter att jag hade läst GP.
                                                    BILDER FRÅN I SOMRAS

24 kommentarer:

 1. Anja, vad trevligt att se! Och ovanligt talande bilder för att komma från ett tidningsreportage! Men, kan verkligen trädgården bli finare än så här? Det tro jag knappast (fast jag förstår ju, att det är så, när du skriver det (nästan))!! ;-)
  Ha det gott1
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Hej Anja! STORT JÄTTEGRATTIS till dig & din fina trädgård. Sagovärld är verkligen en passande "etikett" på din trädgård. Som tur är blir det ju aldrig riktigt klart någon gång när man har trädgård. Det finns alltid nå´t att hitta på. Du hittar på så bra & fina grejer.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 3. Hej Anja!
  Grattis!
  Så roligt det var att få se lite av din trädgård från 'ovan' också. Du har en fantastisk vacker trädgård som innehåller oändligt många skatter.
  Superkul att se!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Anja
  Nu har jag återigen varit på besök i din sagovärld. Reportaget har verkligen en lämplig rubrik. Ohh, vilken morgon, så glad jag blev när jag hittade dig och er fina och spännande trädgård, (lika fin är den nu under vintern, fast på ett annat sätt :-))))i dagens GP.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Grattis till reportaget, de visade lite andra bilder av din trädgård kul att se den ur andras linser (ögon) med.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Det otroliga i hela 'historien' är att jag vaknade inget "ont" anande i morse då maken pekade på rubriken som jag inte fattade att den handlade om mig...ja, det ÄR faktiskt SANT!
  (Men å andra sidan är jag lite så'n. När vi gifte oss och jag skulle un derteckna vigselbeviset var jag tvungen att fråga:Vad heter jag? Ba' så ni vet hur jag e' kropad!)/Anja

  SvaraRadera
 7. Grattis till reportaget. Fina bilder av din trädgård.Det är jätteroligt att få se den på det här viset.
  Ha det fint.
  Anje

  SvaraRadera
 8. GRATTIS till det fina reportaget, det var roligt att se dig och trädgården i tidningen i morse.
  kram

  SvaraRadera
 9. Hej Anja!
  Ja, att ha dig och din trädgård som sällskap till morgonkaffet var verkligen inte dumt! Roligt var det också att känna igen en del från ´Tusen trädgård´s-besöket´
  Hälsningar Gunilla
  PS Hoppas läsarna hittar din blogg, för där finns ju trädgården under alla årstider. DS

  SvaraRadera
 10. Nej men Anja, så kul att träffa på dig i vår dagliga morgontidning!
  Nu förstår jag också hur ditt berg är uppbyggt, det var riktigt inspirerande. Jag har också ett berg som jag kanske skulle ta itu med någon gång, när livet har blivit lite lugnare än nu...
  Trevliga bilder var det också, men jag tror nog att du själv än en ÄNNU bättre fotograf när det gäller att ta de riktigt närgångna poetiska växtporträtten.
  Tack för din feedback på min blogg!

  SvaraRadera
 11. Grattis till reportaget Anja, av en tillfällighet drogs mina blickar till bilagan som låg på bordet i personalrummet idag.. och vad ser jag när jag slår upp tidningen.. Anja.. "Vår" Anja så himla roligt och intressant reportage.. grattis verkligen =), kram/Moa

  SvaraRadera
 12. eftersom jag tycker såå synd om dig:) så kommer det bara upp någon planta från frösådden så skickar jag en år dig ..en Triosteum.
  Kram Berit

  SvaraRadera
 13. HEj Anja!
  JAg måste säga att här kändes det också lite chockande att se en trädgård som man ALDRIG sett tidigare. Inte hade jag en aning om att det fanns ett skurat berg på det där viset inte. Och kul med fler vyer från täppan! Coolt! Grattis till reportaget, alltid kul att se någon man känner där:-) kram H.

  SvaraRadera
 14. Men så fantastiskt fint! Vilken vacker trädgård du har!! Det har man kunnat förstå men väldigt kul att se mera "hela" bilder.Kanske bra att det bara kom reportaget så behövde du inte vara nervös?
  kram Sophia

  SvaraRadera
 15. Grattis Anja!!!! Vad roligt... men lite överraskande förstår jag, när du inte visset om det :-) Kul att få se ovanbilderna också. Du har sannerligen en intressant och vacker trädgård att vara stolt öve!!! Å du... vilka tjusiga vinterbilder du visade i förra inlägget... magiskt fina...

  Många kramar
  Charlotte

  SvaraRadera
 16. Mega grattis Anja!

  Minns du hur vi pratade om rikedomar! =) Vilken skatt du har skapat dig!!!

  kram
  cz

  SvaraRadera
 17. Grattis Anja! Va kul! Du har verkligen en sagoträdgård! :) Nu ska jag lusläsa reportaget!
  Ha en fortsatt fin kväll!

  SvaraRadera
 18. Vilken fin morgonöverraskning. Jag förstår att du satte kaffet i vrångstrupen det skulle nog vem som helst ha gjort.
  Nu fick jag en fin förmiddagsvandring i din sagovärld, otroligt vilka fina växter du har och din trädgård är verkligen värd ett tidningsreportage.

  Undrar om din sticklingförökad Rhododendron som jag frågade om i tidigare inlägg. Hur gjorde du då Och tar det lång tid innan det blir en blombar planta.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 19. Grattis Anja till ett fint repotage :) Så bra det blev! Minns när jag hade kontakt med M och tipsade om din trädgård :) Det får du fira med en Semla, ha en bra dag,kram :)

  SvaraRadera
 20. Men du vad kul... äntligen!

  Jag måste titta in och se hela reportaget..
  Det var väl en trevlig överraskning...
  Wow säger jag..

  Hörs
  Annika

  SvaraRadera
 21. Underbart.. och sagovärld tycker jag passar så bra. Fint det var med bilderna uppifrån!
  Grattis ännu en gång.
  Har du fått lite extra tidningar så du kan arkivera....

  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 22. Lovely Article Anja!! I put it on my facebook!! Your garden is a work of art. I too love the book Secret Garden. Congratulations! Kram Carol

  SvaraRadera
 23. What a beautiful garden! Congratulations to you too on the article. I'd like to get all of you gardeners to come to my house!!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan