måndag 4 juli 2011

                          ETT ÖGONBLICK 
                                                               FRÅN DAGENS MORGONRUNDA
Det är bara bevattningsvatten på rosenMånga som gillar den här violen (Viola canadensis)Se så vacker spade jag fick igår! Tack! Tack!
            Varje klick med kameran är ett, förevigat ögonblick

23 kommentarer:

 1. Vill tacka för att vi fick se din underbara trädgård och smaka på din läckra röbetssoppa. Du har verkligen ett eget paradis. Hälsa även din man och tacka för trevligt sällskap. Ni två är helt underbara människor Kram Suss (får jag lägga in bilder från din trägård på min blogg? kommer naturligt vis att skriva att det är från din trädgård, men respecterar om du inte vill)

  SvaraRadera
 2. Det hade varit underbart kul att besöka dig.Men tiden räcker inte till allt man vill. kram.

  SvaraRadera
 3. En tosiaan ymmärrä miten sinun puutarhasi tekee myös keltaiset ja oranssit kukat niin harmoonisiksi ... minulla ne on aina liian keltaisia/isoja/hallitsevia ...
  Kauniita kuvia!

  SvaraRadera
 4. Ljuvlig morgonrunda! Vad vackert det var med hakonegräs och de gula prästkargarna? Vilken sort är det? väldigt fin kombination!

  SvaraRadera
 5. Beautiful Anja! Your garden is lush and unique. Exquisite blooms and photographs! What a joy for you it all must be. Kram Carol

  SvaraRadera
 6. mon-jardin-en-ik4 juli 2011 14:59

  Din trädgård är verkligen en skattkammare!Så mycket vackert och så bra du är att fånga alla dessa skatter med din kamera.
  Jag är mycket avunsjuk på grönskan hos dig(och alla andra svenska trädgårdar).Här är fortfarande torrt och det mesta är gul i stället för grön.trist.
  Anje

  SvaraRadera
 7. Njuter av dina trädgård på bild, men förstår att den är något alldeles extra verkligheten. Tänker på dom lyckostarna som hälsat på oss dig i helgen!! Nångång ska jag också;)
  Min afrikanska lilja har bara knopp ännu, även den vita.
  Ha det gott Anja!

  SvaraRadera
 8. Så många finesser, den liljeaktiga saken ovanför spadfotot kan jag inte ens gissa vad det kan vara för något. Första gången jag ser en kameliontbuske formad som portal. Vad du kan, Anja - en sann tusenkonstnär, såväl med blommor som med kamera!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 9. Åh vad du ser ut att ha en helt underbar trädgård Anja:) Så synd att jag inte kunde komma i går till dig:( Kanske att jag o Linda kan komma en annan dag och hälsa på ? Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 10. Tuhannet kiitokset kun saimme vierailla paratiisissasi, jota se todella on.
  Kaunis postaus taas.
  Terveisiä myös miehellesi.
  Oli hauska tutustua.
  Toivottavasti tavataan vielä.
  Oikein siunattua jatkoa teille molemmille!

  SvaraRadera
 11. Kyllä on kauniit kukat puutarhassasi<3

  SvaraRadera
 12. Tusen tack för att vi fick besöka er trädgård. Den var precis så fin som jag hade föreställt mig. Tack också för god soppa och dessert. Hälsa maken!

  SvaraRadera
 13. Åh söta Anja! Nu vandrar jag där i din trädgård igen när jag ser dina bilder! Ljuuuvligt! Stort tack för alla upplevelser du gav oss! Inklusive de på och runt bordet!;-) Roligt presenterna - som spaden ovan!!;-)- blev uppskattade!
  Rosorna: Den ena är mycket riktigt en R. nitida (Dockros). Den andra är - vad jag fått mig sagt- och en lokal variant (min hämtad i Broby Hembygdspark) av Rosa majalis `Foecundissima` (fylld kanelros). Om du vill se den i bild kan du gå in på våra websidor med växtlistor (under länken Rosor). Länk till websidorna finns i högerspalten på min blog.
  Japp: Nu är det bara att ta och komma sig till Skåne!!;-) Välkomna!

  SvaraRadera
 14. Tusen tack rara Anja för att vi fick komma och uppleva av er fantastiskt fina trädgård. Det var så roligt att ta flera varv där, varje gång upptäckte jag något nytt spännande. Tack också för den mycket goda soppan mm, det var en ren njutning.
  Varmkram Lydia

  SvaraRadera
 15. Tack för tipset, 'Wargrawe' lät ju också spännande, ska hålla ögonen öppna!

  SvaraRadera
 16. Anja ty máš takové poklady je to Tvoje zahrada?to nechápu jak to stihneš?Daja

  SvaraRadera
 17. Verkligen vackert! Ser nästan magiskt ut.

  Jag måste få fråga - vad heter den underbara blå blomman högst upp till vänster i din "blogg-vinjett"? Den är verkligen jättefin!!!

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 18. Åhhh, Anja vilka underbara bilder!
  Njuuuter!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 19. Hej Anja!

  Tack för svaret på min blogg. Ska definitivt försöka mig på att odla den blomman. Hittade en firma som säljer frö till den. Så vacker! Jag har alltid varit lite extra förtjust i aklejor.

  Hoppas du får en fin dag!
  //Linda

  SvaraRadera
 20. Tack för morgon tur i din trädgård. När man bor en bit ifrån så är det härligt att kunna följa med i bilder istället ☺ Må så gott
  Tjingeling

  SvaraRadera
 21. Hej hej...
  Hör att det var en trevlig dag i din trädgård och god soppa och allt. Jo det är ju så hos dig att man upptäcker saker runt varje hörn.
  Din morgontur tar ganska lång tid kan jag tänka. Här går det fort för jag har inte så många fina växter som du. Skenkamelian mmm säger jag bara.
  Den verkar blomma hos alla iår.

  Kramis
  Annika

  SvaraRadera
 22. Hittade din blogg via AoT-forumet. Har lagt bloggen till mina favoriter. Är väldigt avis på din vackra trädgård :) Ha det bra

  SvaraRadera
 23. Tack för titten, vad mycket som blommar nu! Missade tyvärr trädgårdsbesöken hos dig den här gången oxå, var fullbokad båda dagarna. Hoppas kunna komma en annan gång!

  Kram Birgit

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan