måndag 3 september 2012

   SKUGGLILJESLÄKTET - TRICYRTIS'Tojen'och taiwanskugglilja blommar nu.
Gul skugglilja och 'White Towers' blommade i juli.
Mina växer inte skuggigt alls ;)!

              Ha det bäst!15 kommentarer:

 1. Jag stavar som en kratta.Skulle skriva att den gula var fin men det blev gila.Och den på sista bilden är i min smak.MVH

  SvaraRadera
 2. Varje gång jag ser att du har ett nytt inlägg blir jag glad. Alla otrolig fina blommor och dem fantastiska bilder du tar på dem.Bara att njuta. Just nu behöver jag dem. Vi har strandad i Frankrike för bilen gick sönder när vi var på väg till Holland. trist hotell och tråkiga dagar. Men solen skiner i alla fall och jag kan titta på dina vackra bilder.
  Anje

  SvaraRadera
 3. Du og du hvor lekker 'White Towers' var! Utrolig vakker! Jakten har begynt :) Jeg har samme erfaring som deg, at de ikke nødvendigvis skal stå i halvskygge. Her må de fleste stå litt lysere for i det hele tatt å rekke å blomstre. God grønn uke til deg Anja!

  SvaraRadera
 4. Oh la la. Fick hjärtklappning!

  SvaraRadera
 5. Ohhhh vilka snyggingar du bjuder på idag!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Jag köpte en gul förra sommaren och trodde den blommade samtidigt som min lilafläckiga i mitt sista inlägg (Vad heter den?) och blev ivf jättebesviken när även den blommade i juli och försvann i all annan blomning! De är definitivt en av mina favoriter !!

  kram

  SvaraRadera
 7. Underbara skuggliljor:) Jag har bara en enda, en albomarginata men den är en stor rugge och hög säkert en meter och ännu är det inga knoppar på den;( undrar varför. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 8. Verkligen intressanta och spektakulära blommor både i formerna och färgerna. Här kan man verkligen förlora sig i detaljer om man vill det - och det vill man! Tack för fina bilder.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Mmm, visst är det underbara blommor. Mina gula är också överblommade sedan länge och de olika i lila toner har inte kommit igång ännu. Ibland hinner de inte riktigt innan första frosten tar dem, trots skyddade lägen. Roligt att få se dina vackra bestånd.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 10. Wow, vilka vackra Skuggliljor du har Anja.
  Den gula växer fint hos mig och sprider sig sakta i sidled.
  Den vita 'White Tower' var jättefin, har aldrig sett den färgen förrut.
  De övriga hinner inte blomma innan frosten.

  Fina bilder som växer begär :=)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 11. hej, hittade din blogg och har njutit av vackra bilder och härlig trädgård, ser fram emot att fortsätta följa dej.

  mvh Monica

  SvaraRadera
 12. Kauniita liljoja, alimmainen on varmaankin erikoisen kaunis varjossa. Yritän hankkia vähän uusia kasveja, nyt olen tilannut m m liljoja, tosin vähän isompia ja tavallisia. Mutta jostakinhan täytyy aloittaa!

  SvaraRadera
 13. Jättefina! Formosana var extra snygg. Det är så kul att kolla runt och få bra tips på växter. Tack!

  Ha det gott!
  Daniel

  SvaraRadera
 14. Vilka spännande blommor du har i din trädgård! Tack för ditt fina förslag som du lämnade på min blogg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 15. Jag skulle nog behöva krypa omkring i din trädgård för att kunna njuta av alla underverk! Håll en kudde i berdskap om jag kommer. De ser underbara ut dina rariteter!

  SvaraRadera