onsdag 5 juni 2013


LÅT DIG INSPIRERAS!Vad gör du idag, torsdagen, den 6 juni?
Besök öppna trädgårdar eller gå på växtmarknader på Trädgårdsamatörernas dag idag, den 6.6!
Klicka HÄR för att hitta trädgårdar!
Många trädgårdsamatörer vill visa sina  vackra och intressanta trädgårdar runt om i landet. Gör ett eller fler besök och bli inspirerad!

Du behöver inte vara trädgårdsamatör för att besöka trädgårdarna och växtmarknaderna

OBS! Ingen trädgårdsvandring i min trädgård på idag, torsag. Jag vill besöka själv ett par trädgårdar nu!

                       Ha en fin dag!

11 kommentarer:

 1. Olisipa ihanaa piipahtaa kauniissa puutarhoissa. Meillä tuo tapahtuma on vasta elokuun neljäs. Minusta aika myöhään, sillä kaunein kukoistus on jo ohi silloin. Sinulla on kyllä ihana puutarha! Katselin noita aiempia tämän viikon postauksiasi.

  SvaraRadera
 2. Jag är på växtmarknad och ska sälja, där vi även visar upp STA och en från STA ska hålla föredrag.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Jag är på Piteås största växtmarknad för att sälja mina plantor.
  Kanske hinner jag besöka en öppen trädgård som ligger i närheten av växtmarknaden.

  Önskar dig en fin dag Anja!

  SvaraRadera
 4. Ska inte vara med för jag sitter på tåget med lunchrast i Paris. Nästan lika roligt än att besöka vackra trädgårdar.
  Du får väl också besökare?
  Anje

  SvaraRadera
 5. Jag är i Stockholm så det ska bli Tanto-lunden för min del. Två "lotter" är med och visar upp sig. Hoppas du får lagom/massor med besökare!
  /En skön dag önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 6. Vi har öppen trädgård i morgon:) Skulle vara trevligt att besöka några också men det får bli en annan gång:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Tack, vilket bra tips! :) Har varit helt fullbokad denna helg med, men plötsligt fått en (i den här årstiden helt lyxig) avbokning imorgon! Vore kul att se gamla TA-bekanta igen och kanske ska man gå med igen med, så man kan vara med på dessa illustra marknader på ett annat sätt igen? Nu kommer ju inte jag till den sidan ändå, även om jag hade tyckt det var extra kul, men snart kanske? Hoppas att du har det fint! Fast egentligen borde den egna trädgården få sig en duvning, den ser rätt 'tufsig' ut just nu!!! Hinner knappt blogga så här års, men andra tider kommer! Kram! :) /Mia

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset. Hinner nog med en tur till en öppen trädgård i närheten OCH att jobba i min egen. Har ju inte så stora ambitioner för egna trädgården att det måste jobbas en torsdag bara för att man är ledig. ;)

  SvaraRadera
 9. Hurra vilken bra idé att påminna om trädgårdsamatörernas dag i bloggen!

  SvaraRadera
 10. Det är likadant här, jag flyr trädgården och trädgårdsarbetet och tar mig till en pionträdgård med 300-400 trädpioner för att få njuta av deras otroliga skönhet och doft! Tänk dig att gå i en skog med trädpioner som blommar, helt ofattbart!!

  SvaraRadera
 11. Tack för ditt klarläggande hos mig, Anja! Jo jag förstår att det skulle bli lite för mycket med era andra aktiviteter att ha öppna trädgårdar med! :) Hoppas att ni får en toppendag idag! :) Mia

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan