måndag 9 september 2013

Inte tröttnar  jag på att vakna till vackert väder;))!.
Knappt vaken måste jag  ta ett varv i trädgården , Kan bara konstarea att det känns nästan som en andra försommar när trädgårdssmörboll har massor av knopp, tovsippan blommar och magnolian är magnifik.
                                               Magnolia 'George Henry Kern'

Igår vaknade jag till vid 4 tiden och gick ut i köket. Tittade ut genom fönstret som jag brukar och! Mama mia! Vad ser jag?! Jo, "någon" har levererat två fantastiska hyllor till trädgården. 
De är tillverkade av Birgittas man Sune (Glädjekällan). Birgitta formger  och Sune tillverkar. Vilket  lag! Det syns naturligtvis i Birgittas trädgård också! Birgitta är en inspirationskälla för mig som få!
Jag är väldigt glad och tacksam att  gulliga Ni, ville leverera dessa ända fram till dörren:)))! 
Så här ser "arbetshypotesen ut". Inte vet jag om de kommer att pyntas så här framöver men jag blev så "sjukt" inspirerad att  något var jag tvungen att hitta på på en gång;))!
Mina favvobegonior som kallas för sommarbegonior. Dessa har jag haft i 5-6 år. De är lätta att övervintra svalt och ljust.                      Tänk så roligt det är att leka!
               Tack för att du tittade in i bloggen!

10 kommentarer:

 1. Dom där hyllorna var ju jättefina.Så kul att få börja pynta på dom.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka läckra hyllor! Skulle inte alls ha något emot om det plötsligt stod ett par sådana utanför min dörr, förstår dig att du genast ville pynta på dem./ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Vist skal vi leke! Hage skal være morro :) Hva du har å by på av blomster. Herlig! Og hyllene! Veldig flotte :) God ny uke!

  SvaraRadera
 4. Oj, så fint! Både hyllor o växter! Man kan bara njuta av allt ditt vackra! Va´synd man inte har en vän som heter
  Sune!
  ha det gott! Lena

  SvaraRadera
 5. Wow - vilka hyllor! Förstår att du är nöjd med dem ja!

  Visst är det som om sommaren börjar om litegrann? Här blommar nävor, malvor och blåklockor för andra gången - inte mig emot:-)

  Ha en fin vecka! Kram Nora

  SvaraRadera
 6. hej, igen! Som svar på din fråga:Jag /vi brukar ge föräldrarna en peng innan jul att köpa nåt nyttigt, men även nåt roligt som julklappar från mor-/farföräldrarna. Funkar så bra, då får de vad de önskar och enl föräldrarna behöver. För det är minsann inte lätt nu för tiden, "barn har ju det mesta"!/ Lena

  SvaraRadera
 7. Så enormt vacker Magnoliablom. Vilken lycka att ha ett sådant träd i sin trädgård.

  Superläckra hyllor!
  Förstår att du blev inspirerad på direkten.
  Bilderna tände nya ideér i mitt huvud :=)

  Önskar dig Anja en härlig dag!

  SvaraRadera
 8. Kul att du känner dig nöjd Anja. Själv är jag väldigt glad i de jag har på altanen. De kan användas till mycket och framför allt stå ute hela året utan att skadas.
  Ha det gott och njut av blomningen. Brukar magnolior blomma vid den här tiden?
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Praktiska och fina hyllor! Snyggt har du pyntat också. Skulle nog inte kunnat låta bli jag heller:) Så mycket fint du fortfarande har som blommor. Klätterklockan i förra inlägget ...vilken vacker växt och vilken färg!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 10. ÅÅ vilka läckra hyllor som säkert blir ännu läckrare med din förmåga att pynta.Ja i år är det mycket som blommar om och man får njuta två gånger av blommorna.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera