måndag 25 november 2013Barn på nytt? 

Nej, jag pratar inte om  åldern ;-) utan om den stundande ljusfesten i vårt vinterdystra land då tanten omvandlas till flicka..
Nu börjar pyntarlusten nynna på julvisor.Märkligt att det är de gamla julvisorna som snurrar i mitt huvud medan judekortationerna blir egentligen mindre och mindre traditionsbundna när det gäller mina egna traditioner.
Nu är det inte allvar utan ohejdad leklust.
Med ögon som tindrar i kapp med grannlåten hos Siljedahls Design plockar jag ihop en liten kasse med godsaker.
Alltså har jag påbörjat utepyntandet inför julen. Här är några smakprov. Jag kommer säkert att ändra en del, men det är ju det som är det roliga!
Polyesterband är skirt och torkar snabbt 
Kotten, stjärnan och hjärtat kommer fån min hovleverantör ;-) Hjärtat är tillverkat av återvunnen plåt. Kul.
Urnan, Vaso Anfora Pompei, piccolo från Cadabra Design
Trälådan skall fyllas med något snart. Jag hart en arbetshypotes....;)))!
Här min "berömda" diskbänksutsikt genom ett smutsigt fönster ;-)! Berömd därför att jag har själv berömt den några gånger under årens lopp ;-)! 
ps
Jag gynnar dem i min blogg som gynnar mig. Den enkla,raka formen av kapitalism ;-)!
Googleägda Adsense godtar inte min blogg för reklaminslag, som jag nämnt tidigare. Jag får heller inte veta varför och beslutet går inte att överklaga. Men, för några år sedan fick jag veta att min blogg har förbjudna inslag av sexuell karaktär.....??? Naturligtvis stör det mig att inte få ha rak kommunikation med dem som beslutar att utesluta mig.
Idag tycker jag dock att det är trevligare att få välja själv vilka leverantörer jag vill länka till.  
                              ds


               Unna dig lite lekkynne!

14 kommentarer:

 1. Vilka fina betongramar! Har inte sett sådana tidigare. Gillar även din rostiga kruka på sista bilden.Ska bli spännande att se vad du gör med trälådan!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. "Förbjudna inslag av sexuell karaktär" Vad i herrans namn kan de mena med det?? Skit i dem Anja har de inte bättre att komma med så....... För att återgå till ditt inlägg idag så kan jag bara konstatera att du ännu en gång lyckats att överträffa dig själv:) Så himla snyggt!! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Ai kun on nättiä ja tunnelmaista :)

  SvaraRadera
 4. Det blir så fint! Härligt följa utvecklingen i ditt pyntande!! Önskar jag hade mer tid för dylikt jag också..... Kanske nästa år....;-)
  Men den där bedömningen av Adsense.... Hm..... ????? ......;-)
  Nå..... Det är nog ändå skönast att vara så "fri" som man kan...?....;-).

  SvaraRadera
 5. Kyllä sulla Anja on taas kaunista. ♥ ♥

  SvaraRadera
 6. Så stilfullt! Gillar dina rostiga saker som passar så bra med växter. Krukan med julrosorna, mossan och kottarna var fantastisk! Ser fram emot fler arrangemang.
  Kul med auktionen:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Så fantastiskt vackert och inspirerande du har pyntat.
  Dina betongramar är sååå snygga.
  Härlig utsikt du har från ditt diskbänksfönster.

  Önskar dig en skön dag Anja!

  SvaraRadera
 8. Här är en som aldrig vuxit upp utan FORTFARANDE är ett barn! I alla fall när det gäller julpynt!! *fniss*
  Och idag har jag - med lite hjälp av en motsträvig gubbe som inte gillar det - satt upp tre ytterbelysningar. Alla i milt LED-ljus - inget färgat här inte - och dom får absolut inte tändas före lördag.
  Jo, jag vet att det inte är 1:a advent förrän på söndag, men vi ska ha middagsgäster på lördag och då vill jag dom ska få se nått snyggt ute!

  SvaraRadera
 9. These decorations are great !

  SvaraRadera
 10. Vet du Anja!det är inte så mycket att sukta efter! Reklamen menar jag. Jag har haft det i ett par månader nu och kommit upp i det förbluffande beloppet av 112 kronor ! Om det ska bli bra utfall så ska man nog tillåta att reklamen är Jättestor! Och dessutom så genererar det bara pengar om folk klickar! Och gör man det?

  Bättre med auktion tror jag :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Veronica! Reklamen, som sagt, struntar jag i , men att utesluta mig på osanna och oemotsagda argument stör mig. Jag är ju "anklagad" för något som jag inte får veta vad det egentligen handlar om! När jag fick avslaget var de väldigt tydliga med att jag har ingen rätt att rota i vad det är frågan om. Inte överklaga heller. det är DET som strör mig /Anja

   Radera
 11. ÅÅÅÅÅ underbart pyntat som vanligt. Jag har inte adventspyntat något än, binder kransar och annat för fulla muggar just nu.Ska på en julmarknad:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 12. En lekfull "tant" i Nöbbele önskar dig en härlig 1:a adventshelg!
  Kram från EL

  SvaraRadera
 13. Mycket inspirerande!
  Önskar en fin första advent!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan