torsdag 23 januari 2014

Ett nytt försök

Igår var det rent omöjligt att skriva inlägg. När jag ändå hade kämpat igenom alla jobbigheter och skulle publicera inlägget fanns det bara ca 1/5 kvar av den och inga bilder.

                                                    ***
Dessutom får jag ibland meddelanden om att det är jättesvårt att kommentera i min blogg.Har du som läser detta någon idé om vad det kan bero på? Har kollat alla inställningar och det borde inte vara några problem.

               

Wille är inte till någon hjälp även om han har stenkoll på allt jag gör ;-))


Tack på förhand!

10 kommentarer:

 1. Så tråkigt när det blir så där. Ibland krånglar det till ordentlig och plötslig fungerar allt som det ska igen. Och varför....???
  Här är så grå och trist att man helst kryper ner med täcket över huvudet.
  Så det får bli tulpaner och små söta vårblommor som hos dig.man blir glad av dem.
  Anje

  SvaraRadera
 2. jag förstår förstår man blir frusterad. Samma problem hade jag i 14dgr men så fick jag tipset att byta webbläsare och gick från internet explorer över till google crome och vips så funka det margareta

  SvaraRadera
 3. Jag har också gått över till google crome.Internet explorer har inte fungerat på länge hos mig..Nu går det bra med den här webbläsaren.

  SvaraRadera
 4. Fine pusen :-) Jeg har ikke hatt problemer med å legg inn kommentar hos deg, men jeg ser at på noen blogger fester ikke svaret seg. Da kan det være lurt å bruke en annen nettleser. Ha en flott uke Anja!

  SvaraRadera
 5. OI,kun kaunis amaryllis!!! Mullakin joskus takkuaa tämä bloggeri, mutta en tajua mistään yhtään mitään... terkut Willelle ;)

  SvaraRadera
 6. "Naturligtvis" använder jag G. Ch.! IE låter numera som ålderdomlig ;-)))!

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att fina Wille kollar att allt blir bra:) Ibland kan jag inte kommentera på din blogg men det är bara ibland, vet inte om det är samma med min blogg :( Hoppas att allt ordnar sig för det är jobbigt när tekniken krånglar. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 8. Krånglande teknik är inte roligt! Jag har aldrig haft problem att kommentera hos dig så jag är nog inte till någon hjälp! Hoppas det löser sig! Kram!

  SvaraRadera
 9. On sulla vaan niin ihana tarkistaja.
  Joskus blogi ei teen niinkuin me halutaan.
  En usko että se on sinussa vika.

  Mukavaa loppuviikkoa sinne teille♥

  SvaraRadera
 10. Nu fick vi ett tips på en oväntad färgkombination: rött och ljus turkos, så fint! Jag får så lust att lära mig fotografera, ledig idag och kommer att ägna dagen åt min nya kamera. Helt underbar bild på en helt underbar amaryllis!
  Ha en bra dag!
  Marta

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan