måndag 10 mars 2014

Vårteckensutmaning

Krukträdgården börjar leva upp bit för bit. Jag gör så att den skall klara både eventuella snöstormar eller flera veckors nattfrost. Just nu är det varken det ena eller det andra men, man vet aldrig.
Lilla blåmesen, antagligen herr "Songbird", landade precis när jag hade fått upp kameran,
Fler vårtecken hittar du HÄR

Glad vår till Er Alla

13 kommentarer:

 1. Kylläpä siellä on keväistä, olet tehnyt niin niin nättejä asetelmia. ja että tuo sinitinttikin tajusi, kertakaikkiaan fiksu oli. Ilman häntä olisi kuva ollut liian tyhjä ;)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt du har det! Härligt att våren är här.

  SvaraRadera
 3. Lovely decorations of garden
  Greetings

  SvaraRadera
 4. Lune vårkrokbilder :-)) Her har solen varmet og første humle er observert i dag! God ny vår uke!

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev med blåmesen som landade! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint du har det i din krukträdgård och vilken tur att blåmesen landade i precis rätt ögonblick:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Glad vår på dig med :) Det ser jättemysigt ut i krukträdgården, du har en solhörna där? så du kan sitta där och lapa vårsol - om du nu har tid med det... och inte har händerna i jorden :) Det är alldeles underbart att våren kommit, och tidigt! Det gör alla lyckligare och gladare :D

  SvaraRadera
 8. Älskade bilden med säckväv och rosalila tulpan, mycket dekorativt! För att inte tala om fågeln - synd bara att den inte kommer och hälsar på för jämnan!!
  Precis som dig så har jag inte tagit för givet att de kommer vara vår hela mars, alltså tänkte jag ge 17 i att rensa bort alla löv i rabatterna. Men med dom senaste dagarnas otroliga vårväder så är man ju tvungen - inte bara lökväxterna utan också perennerna har börjat växa!

  SvaraRadera
 9. Oh, så vårpiffigt du har det. Så vackert hyacinterna tittar ut över kanten på lådan - jag kan tänka mig att det doftar gott där vid ditt fina bord.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vårfint, det gillar lilla blåmesen. ;)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 11. Åh så fint! Man glömmer lätt att det bara är Mars, för det är ju så varmt och skönt. Men det är svårt att hålla sig från vårfixet, vi har ju längtat hela vintern/ Titti

  SvaraRadera
 12. Sååå fint. Jag tittar om och om igen.

  SvaraRadera
 13. Åhhh, sååå mysigt och fint du har det Anja. Skulle vilja sitta där på soffan tillsammans med dig och prata om trädgård och allt annat där emellan :=)

  SvaraRadera