söndag 7 augusti 2016
                                        Uppehåll??? VA??
                 
    Nu får jag skynda mig ut och jobba lite!

....och ogräset har jublat i buskarna över det blöta vädret. Men den glädjen tänker jag börja ta itu med idag....haa!...då blir det så lagom roligt att vara ogräs på Anjas Hill. Dock betraktar jag inget av ovan presenterade växter som ogräs. De är fredade ,-))!


     Ha det bra och tusen tack för titten i min gamla, slitna blogg ;-))- ja, den är ungefär som jag själv ;-)!

9 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk vacker header du har! Trädgården ser helt otroligt frodig ut, måste vara allt regn du fått. Här är det precis tvärtom. I natt kom det "hela" 0,5 mm! Igår var vi t.o.m. tvungna att vattna med sprinkler i förträdgården trots bevattningsförbudet - fast det var med vatten från vår brunn så det är inte straffbart. *fniss*
  vi har en stor gulbarrig uppstammad tuja som jag tog med mig från Stockholm. Den upptäckte jag inte längre var gul, den är brungul. Hela tujan har torkat. Detta trots att den fick en 50 liter med vatten veckan innan vi åkte och det tydligen kom c:a 10 mm när vi var borta, så blir den bara brunare och brunare.....så trist! Du kunde väl ha delat med dig lite!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Säg det uppehåll som varar ;) Har varit på växtmarknad från 10.00 -13.00. Åt middag på vägen hem o nu regnar det igen :( Ser så fint ut hos dig. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Vackra blåa toner! Gillar din klättrade stormhatt! Jag måste skaffa mig en egen tror jag😊Fin bild med de klippta hackarna.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skicka hit lite av skurarna till oss.Här är så torrt så jag måste springa och punktbevattna de nya rosorna.Glömde någon dag och då slokade knopparna och sedan vissnade ett par.Inte så kul.Länge sedan vi hade en sån här torr sommar.Kram.

  SvaraRadera
 5. Vackert med blått Anja, inte så vanligt den här tiden på säsongen. Nu tror jag inte alls att din trädgård drunknar i ogräs men visst, ni har fått allt regn i sommar som gynnar en del oönskad växtlighet.

  Så snygg bild med tujan, häcken och den storbladiga växten som jag inte lyckas lista ut vad det är.

  Jag dansar regndans varje dag men inte blidkar det vädergudarna det minsta!

  Allt gott Anja!

  SvaraRadera
 6. Regn!! Oj, oj, fast troligen behövligt.
  Här i Wales har helgen varit solig och fin, men vem vet vad som händer idag och imorgon!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Såna sötingar och gud nåde det ogräs som kommer i din väg!
  Här är det omväxlande storm och hällregn idag och första en rensfria dagen på en vecka.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 8. Ciao! Che spettacolo!! Soprattutto il primo Aconitum, amo quel genere di perenni!

  Un saluto e buona settimana!

  SvaraRadera
 9. Säkert är det rensat och klart nu då. Här ska vi ut idag med våra "stela efter fjällvandring och åka långt i bilen kroppar" innan regnandet sätter igång. Blir så glad när jag ser A. sikkimense - den är så vacker! Trots att vi bor så långt norrut blommar här också just nu:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan