fredag 29 april 2011

ALDRIG HAR JAG HAFT SÅ MYCKET BLOMNING SÅ HÄR DAGS PÅ ÅRET
VIOLER FÅR SPRIDA SIG I PRINCIP VART SOM HELST I TRÄDGÅRDEN OCH JAG TAR UPP PLANTOR I KRUKOR OCH URNOR.


PRIMULORNA SLÅR UT EN EFTER ANNAN -  I KRUKA OCH PÅ BERGETJULROSORNA BÖRJAR BLOMMA ÖVER, MEN EN DEL ÄR FINA ÄNNU
NÄR 'ANDRA' DRÖMMER OM PRUNKANDE LUSTGÅRDAR DRÖMMER JAG OM BLOMMANDE STENÖKEN ;))) NÅGOT MENTALT....;)))?


HA DET ALLDELES UNDERBART I SOLEN OCH VÄRMEN....!/ANJA

18 kommentarer:

 1. Du har så mycket vackert hos dig!!! Och jag njuter av allt som händer i trädgården just nu. Ha en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera
 2. Saxifragorna var himla söta.Många av de små växterna är så fina.Man kan bli liggande på knä långa stunder och beundra dessa små blommande underverk.Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 3. Vilka otroligt fina julrosbilder! Och saxifragorna! Ser att både du och blommorna mår bra vilket gläder mig mycket. Snart kommer ett gäng barnbarn hit för fagerdalahelg utan föräldrar så vi får nog fullt upp:).
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj Anja så mycket vackert du har i din trädgård.Saxifragorna är hur söta som helst liksom violerna. Helt underbart. Ni har tydligen fortfarande sol och värme men det har inte vi längre. Mycket kallare och regn men det tycker trädgården om.
  Ha en vacker helg.
  Anje

  SvaraRadera
 5. Violer är underbara - verkligen tacksamma...

  Dina saxifragor är väldigt vackra - och en blommande stenöken är väl också paradisisk?

  ha en trevlig Valborg önskar Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Kara Anja, I love your perspective in all of your beautiful photographs! It is so exciting to see the new life everywhere. Here it is as if trees have exploded into bloom overnight. You must be having some warmer days too. Enjoy your garden! Have a lovely weekend. Kram Carol

  SvaraRadera
 7. Ja vad mycket blommor du har :) man får verkligen passa på att njuta av det vackra som bjud :) det kommer nog att blomma över rätt fort Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder! Kul att det latinska namnet står på några bilder; läser trädgård och då är det ett sätt att lära sig. Alltid fastnar det något namn :)
  Ha det bra i solen du med!

  SvaraRadera
 9. Nästan lite svårt att hantera all skönhet som finns runtikring en just nu.....för det går så snabbt ;)
  Ha en bra helg ;)

  SvaraRadera
 10. Nu är det bara till att njuta av alla vårblommande växter så mycket man nånsin kan:)) Det blommar över väldigt fort. a det gott /Monne

  SvaraRadera
 11. Wow - vad mycket vackert du har som blommar hos dig nu! Håller med om att allt är extra tidigt i år. Mina första auruklier slog ut häromdagen - lycka!

  Ska du på Lisebergs trädgårdsdagar förresten?! Om du ska det kan du väl komma förbi och säga hej... Jag kommer jobba i en monter vid ingången till Café Taube (Westgarden).

  Ha det fint i helgen!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 12. God morgon Anja :)
  Jag vet att du har jättefina violer! Jag har ju några av dem hos mig :) Jag minns att jag blev så glad när du lämnade dem hos mig, då kände vi inte varandra men ändå så var du så givmild :)
  Så mycket fint du har hos dig som blommar! Måste vara ren njutning att mötas av alla söta blommor varje dag, när du strosar runt i din trädgård.
  Här pågår lite uppfräsching i "långa rabatten" som jag tröttnat på, försöker hitta inspiration hos bloggarna och i tidningar för förnyelsen och tror jag är på G.
  Vaknade med ont i halsen idag så nu protesterar kroppen mot mitt tempo, så det skall bli skönt att ta det lite lungt i helgen och bara ägna mig åt trädgården - det är ju inget "jobb", eller hur?! :)
  Trevlig Valborg Anja! ♥

  SvaraRadera
 13. Fantastiska bilder!

  Önskar dig en underbar helg!

  SvaraRadera
 14. Ååå vilka helt underbar bilder!! Den primulan pedemontana alba åkte upp på önskelistan:)Julrosorna går inte av för hackor dom heller.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 15. Haj Anja, nádherné, kouzelné, prosté, květinky ůžasné!Miluji je,velká láska.Nádherné tvoje fotky!jsi umělkyně!!!!!!!Ráda tě navštěvuji .Daja.

  SvaraRadera
 16. Underbara bilder Anja ;-)
  Har tillbringar helgen i Skåne så vi är precis hemkomna. Kul att du kände igen mig i reportaget. Har ännu inte sett det själv. Hoppas tidningen ligger i lådan i morgon.
  Vilken dag skall du till Liseberg?
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 17. Tillbringat skall det vara :-)
  Birgitta

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan