tisdag 24 januari 2012

DET ÄR INTE ALLDELES LÄTT 
MED DET NYA GRÄNSSNITTET I BLOGGER


Idag har jag kämpat verkligen för att förstå och hitta tex funktionen för Sidor. Jag lyckade sätta rubriken, men sedan var det en kamp att hitta var  sidan där jag kunde skriva fanns.


Ja. Ni andra kanske skrattar bakom min rygg nu (det BJUUUDER jag på;!), men det tog en evighet innan jag fattade hur jag skulle göra.
Resultatet ser du högst upp på högerspalten Perennsådder 2012. Tänkte härma andra som dokumenterar sina sådder.


Annars längtar jag efter att snön och kylan skall släppa taget och att Adonis amurensis skall skina som en lite sol på Berget.
Men, vädergudarna lär inte lyssna på mig och då får jag nöja mig meden av de vackraste vinterpynten jag vet: Vinterbrunt!
Avenbokshäckarna  och elefantmiskanthus är så vackra och ger karaktär åt en vinterträdgård.


                      Ha det gott - Gott Folk!

14 kommentarer:

 1. Jag skrattar då verkligen inte bakom din rygg för jag tycker du är jätteduktig med datorn. Jag skulle inte lyckas med det. Kan vissa handlingar men sen....Din lista på perennsådder gör stor intryck på mig.Så lång den är.Och bilderna är som vanlig mycket vacker.
  Anje

  SvaraRadera
 2. Hej Anja
  Jag har svårt med att kommentera hos dig. ibland går det... som nu. (1 av 10 försök)

  Det finns en bugg i blogger, lägger du till "svara" kan jag kommentera eller om du byter till popup. Du kan läsa på min blogg vad jag menar...

  http://vexthuset.blogspot.com/2012/01/bugg-i-inbaddat-kommentar-falt-det.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu hitta jag din "svara" knapp du hade ju redan det.. vad bra =).

   Radera
 3. Ja, jag skrattar då absolut inte Anja.
  Du har lyckats med något som jag inte har en aning om hur man gör. Får nog forska och försöka klura ut det så kanske även jag kan lägga upp en frösåddslista :=)
  Den stackars frusna Adonisen är väldigt vacker. Vinterbrunt tycker jag var ett fint ord.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Du sköter dig bra och är duktig,tycker jag! Själv har jag fullt shå med att förstå allt med utfomning och layouter...men provar man inte så lär man sig inte:)
  Jätte bra lista du fick till!!
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Var in och kollade det där att göra en ny sida.Fattade nada.Skulle vara bra att kunna ha lite fler sidor med specialämne.Får väl söka hjälp där.Kram

  SvaraRadera
 6. Håller mig till det gamla så länge det går... väldigt konservativ är jag när det gäller tekniska saker, jag får vara lycklig om jag lär mig det en gång..;-)

  SvaraRadera
 7. Nu förstår jag varför den fina blomman heter...Adonis! Mycket passande namn!
  När det gäller sådd-listan så måste jag säga att det är en väldig bra ide att skriva upp en frö-lista...så kan man bara gå tillbaka...nån gång i ...september... och se hur fantastiskt roligt det ...var i januari-månad , eller hur?
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 8. Hej Anja
  Vad glad jag blev då jag fick din kommentar hos mig, att du bytt inställningar för kommentars fältet. Nu kan man kommentera när man vill hos dig =).

  Det nya gränssnittet var lite knöligt att lära sig, framför allt att... att hitta var allt var igen.

  men man var snabbt inne det.

  Kramis

  SvaraRadera
 9. Kara Anja, I guess we just have to wait for winter to have its way with us. Meanwhile your garden looks very charming! Keep warm. Kram Carol

  SvaraRadera
 10. PS Did you know you can now set your comments to have a reply like in wordpress. In your settings just set comments to 'embedded' and you will have a reply slot. It is an improvement.

  SvaraRadera
 11. Jag skrattar inte heller för det är en hel vetenskap det där med granssnitt och gadget! Men tror du fått till det som du vill ha? I så fall strunta i mitt mail :)
  Tror jag "härmar" dig och gör samma sak, för det är snart dags att så de första fröna, kan ju läsa vad du sått, så jag hänger med :) Kram ♥

  SvaraRadera
 12. Hej Anja. Du är ju rena proffset på att fixa din layout så jag tror knappast det är någon som skrattar åt dig. Tvärtom! Så har du ju väldigt "gröna fingrar" också.
  Tjingeling

  SvaraRadera
 13. Det är inte lätt med den nya tekniken - i går satt jag och skulle skriva text på en bild. Jag var inne i ett nytt program, jag höll på att bli galen, tog ut bilden satte in den i mitt gamla program och gjorde den där och struntade fullt i att upplösning och allt annat skulle blivit bättre med det nya programmet.

  Ja det är inte lättt! MB

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan