måndag 27 februari 2012


Moodbroad för februari


Ljuset har återvänt och mycket grönt kommer fram under snön.
Vintern har varit egentligen kort. Snön kom hos oss den 22 januari och är borta nu. Ändå känns längtan efter våren så otroligt stark, precis som efter en riktigt lång vinter.
Månadens stämningsbild får visa  både småplock från trädgården och en bild med ljuschock - som bländad av vårsolen! En ljus-knock -out!
Se på fler moodboards hos Karin 


Dessa julrosknoppar har kurat under en upp-och- nedvänd kruka, så att de är lite bleka om nosen, men knopparna är jättestora mot vad de brukar vara så här års hos mig.


Missa inte en alldeles underbar lottdragning hos Anje i Mon jardin ek in. Det är inte ofta jag bryr mig om dessa dragningar, men jag tycker att Anje har en oerhörd konstnärlig ådra i sina handarbeten och själv skulle jag vara glad åt vilken vinst som helst!
                 Ha de gott - Gott Folk!

13 kommentarer:

 1. Ja, vintern blev kort....om den nu är klar så att säga. Här kom det lite snö förut och vi har ett par minusgrader igen...bläää. Vill ha sol, takdropp o vår nu//Helen

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, vintern har varit kort, men längtan till vår är ändå stark! Här snöar det just nu, men jag tror knappt att den lägger sig.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 3. Hejsan Anja!
  Underbart med en sådan kort vinter, tycker det räcker gott och väl så :=)
  Här hos mig är den betydligt lääängre. Våren kommer inte förrän i bästa fall mitten av april.
  Just nu är snötäcket mellan 70-80cm högt.

  Ljuvliga bilder du visar!

  Önskar dig en härlig vecka!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Vi hade en jätte fin helg med barmark och sol 8 grader varmt. I morse var det -8 och nu snöar det förfullt. Tala om kontraster! Fast till helgen har de lovat fint och varmt igen...det är väl inget annat att vänta. Ändå hoppas jag på tidig vår:)
  Din julros kommer att bli jättefin med alla blommorna! det där med krukan ska jag försöka komma ihåg. Läste att man kunde göra likadant med raberbern för att få tidig skörd.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Det är väl bara att ge sig till tåls, fast det är jobbigt att vänta!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Håller med dig att man längtar efter sol och riktig värme. Ändå har vi haft en ännu kortare vinter än ni i Norr.Vädret växlar hela tiden från vårsol till ruggigt med vind som blåser rakt igenom hur varm men än är kläd.Men snart....
  Hoppas du mår lite bättre.
  Anje

  SvaraRadera
 7. Åh så härligt och så mycket som är på gång hos dig. Det har verkligen varit en kort vinter men jag är helt klart redo för vår nu. Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Vilken fint arrangerad månadstavla du skapat!
  Jag gillar verkligen att vintern blev kort och längtar massor efter sol och värme nu.
  Ha en fin vecka.
  Lotta

  SvaraRadera
 9. Nu äntligen kan jag kommentera hos dig:) Försökte i går, såg ju att du gjort ett nytt inlägg men det var det gamla inlägget som visade sig bara;( vet inte varför det blir så ibland. Men nu kan jag i alla fall se vilka fina bilder du lagt in:)) Spelar nog ingen roll att vintern varit kort för man längtar som en galning efter ljus och färg i alla fall:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 10. Hej Anja,
  Så härlig inspiration inför våren jag får!

  Vit märkpenna finns på Panduro och i min butik:) Kallas lackpenna och sitter som berget. Jag använder den till plastkrukor och keramikpinnar som står i kökslanden.

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hej igen Anja,
  Glömde berätta att jag har sorg... Min fina pelargon (sidoides) som jag fick av dig i somras överlevde inte. Jag blev sååå ledsen. Du har möjligen inga fröer, Anja? Vill så gärna ha den igen, det var en riktig sötnos, ju!
  Kram och hälsa Anders

  SvaraRadera
 12. Snälla, gulliga Ni!
  Jag kan inte påstå att jag är särskild nöjd med fotona. Detta är snarast ett trevande försök att komma tillbaks. Jag känner mig idag mycket bättre.
  TUSEN TACK FÖR ALLA SNÄLLA KOMMENTARER!

  En stor, varm kram tilol Er alla som orkar bry sig!/Anja

  SvaraRadera
 13. Kiitos vinkistä Anjen kilpailusta! Hienoja palkintoja, pidetään peukkuja! Ja samalla saan kivan blogin seurattavaksi.
  En ole ennättänyt viime päivinä juuri käydä toisten luona katselemassa mutta nyt alkaa helpottaa töiden puolesta (en kyllä valita kun jos ei ole töitä niin ei tule rahaakaan ...). Jospa kevät olisi tosiaan tulossa nyt, ensi viikolla ennätän varmaan olla enemmän ulkonakin.

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan