torsdag 2 augusti 2012

MIN HÖGERSPALT HAR KANAT NER UTAN MIN MEDVERKAN.
I LAYOUT LIGGER DEN SOM DEN SKALL:
NÅGON SOM VET HUR JAG KAN ÅTGÄRDA DETTA?
                    (Åtgärdat mend hjälp av Leena!)


Morgonstund utan sol

Tack på förhand!
14 kommentarer:

 1. Tyvärr Anja är jag usel på det tekniska med datorn och dess inställningar...själv har jag tydligen fyllt min kvot med bilder i marginalen och headern...därav ingen bild överst på bloggen. Känns tråkigt. Hoppas du får napp av någon kunnig person:)
  Så vacker den översta bilden är! Vad är det för blomma?
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Kan tyvärr inte heller hjälpa dig, tycker det är lite jobbigt när det händer saker på bloggen som man inte själv har orsakat:( Här har jättevädden mer eller mindre blommat över så i går klippte jag ner den, vill inte ha fröplantor överallt:) Hoppas att det löser sig med din nerhalkade högersida, kram/Monne

  SvaraRadera
 3. jag vet inte riktigt heller vad som kan ha hänt. Kan det vara en bild som är för stor som "puttar" ner den? På det här forumet kan man få hjälp med sånt som händer på blogspot:
  http://fixadinblogg.com/index.php?/index/
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Tror att det bara är i din dator som du ser detta har råkat ut för detta fenomen själv ibland. Din blogg ser helt okej ut, inga som helst fel.( Om det nu inte är så att du fixat det)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Vet inte vad det beror på men det verkar vara inlägget med de svartvita äpplena som ställer till det. Om man tittar på de andra enskilda inläggen separat så är allt ok men tittar man på det inlägget så ser det ut som bloggen i sin helhet ser ut = fel. Du kanske får offra det inlägget så det inte syns eller åtgärda något på det? För stor bild eller högerställt/vänsterställt när det ska vara standard eller liknande?
  Niin, tämä "tekninen" osa piti laittaa ruotsiksi. ;) Mutta täytyy laittaa kuitenkin vähän suomea: Kaunis aamu kuvissasi vaikkei aurinko paistakaan! Ja on ehkä helpompi ottaa kuvia varjossa? Vaikka sitten siitä tietysti puuttuu valon tuoma taika ...
  Toivottavasti blogisi korjaantuu!

  SvaraRadera
 6. Tuhannet kiitokset Leena!
  Mä pienensin sen omenakuvan jag siirsin sen vasemmalle ja vips! Oikeapuoli on taas kohdallaan.
  Kuinka sinä sen näit että juuri se kuva tekin sellaisen tempun?

  SvaraRadera
 7. Hoppas du har fått god hjälp vid det här laget. Mig kan du inte få någon datorhjälp av precis - det var ju tvärtom du som hjälpte mig igång med bloggandet!
  Även om solen inte skiner hos dig är bilderna ljuvliga - eller kanske just därför? Här öser solen ner och alla eventuella moln, inklusive åskmoln, har vi bara sett på avstånd . Du får gärna slänga hit ett eller annat regnmoln och beordra det att tömma sitt innehåll här i stället!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Kauniita väriyhdistelmiä ja nuo ruosteiset värit kukkien lomassa viehättävät kovin. Puutarhasi on varmasti yllätyksiä täynnä!

  SvaraRadera
 9. Jeg likte godt klatrestativet ditt Anja :) Har du laget det selv? Kanskje jeg må la meg inspirere og være litt kreativ selv også..?! God aften!

  SvaraRadera
 10. Den första bilden var bedårande.....

  SvaraRadera
 11. Bra att du har kunnat åtgärda detta. om det händer något sådant får jag (nästan) panik för jag kan inte själv.Som tur är har jag en dotter som kan.Fina bilder. Här är torrt och vi har mycket vackert sommarväder.Trädgården håller redan på att få mycket sensommar över sig.
  Anje

  SvaraRadera
 12. Vilka underbara blommor du visar upp Kram Suss

  SvaraRadera
 13. underbara och förföriska bilder som vanligt!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 14. Jättevädden är verkligen fin, men säg vad som inte är fint på dina bilder!
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera