tisdag 1 oktober 2013

Den 1.oktober

- ett litet urval


                      Tack för att du tittade in.

13 kommentarer:

 1. Paljon näyttää olevan kukkia vielä. Ja mukaan tullut marjojen ja lehtien ihanat värit ....mutta miten voi olla noin siistiä...tähän aikaan ;)

  SvaraRadera
 2. Åh så vackra bilder Anja! Det skulle vara så roligt att få se din vackra trädgård i verkligheten någon gång. Tack för dina rara trösteord på min blogg:) Kram/Monne

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder, Anja!

  SvaraRadera
 4. Dit lathyrusbillede er så dejligt! De vil gerne nå himlen. Det forstår man godt, for den er lækker blå.
  Kærlig Hlsen
  JetteMajken

  SvaraRadera
 5. Beautiful collection of flowers :)
  Greetings http://kolorywogrodzie.blog.onet.pl

  SvaraRadera
 6. Åh, så avundsjuk jag blir på dina blå - bland annat... ;)
  Jag har visserligen om-blommande nävor hos mig men de är snarare lila än blå. Inser vemodigt att det inte kommer att bli nya blåa blommor förrän blåsipporna nästa år. Nu gäller det att rycka upp sig, det finns ju så mycket annat fint med andra färger.

  SvaraRadera
 7. Oslagbart, Anja! Bilden med urnan tar andan ur mig!
  Här har vi fått tillbaka elen men det mesta går på kryckor. Snickarna måste lösa små problem och rådfråga oss hela tiden så man är fast här, har fått ställa in alla pass med barnbarnen. Och inte kan jag sova om nätterna heller! Nog klagat. Slår en signal när jag får tid. Kram

  SvaraRadera
 8. Nu är en härlig tid, men det är det ju nästan alltid ;-) fast inte som denna hösten. Fantastiskt fina dagar. Förstår att du njuter av allt det som fortfarande blommar och av frukter och vackra blad.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Lite og lite :) Du har jo mye som blomstrer enda ser jeg :) Her har vi lagt litt etter normalen i hele sommer pga en kald vår, og mange av de sene rekker ikke å blomstre i år. Noen innså det alt i sommer og har ikke en gang giddet å sette knopper. Men det er er jo mye annet moro å finne der ute i hagen?! Gode høstdager til deg Anja!

  SvaraRadera
 10. Så härligt!!!!! Blir så glad när jag ser alla dessaskönheter. Nej jag tycker inte att det är så roligt att behöva pendla så långt det är bl.a. därför att huset är till salu. Men samtidigt är det så fint att åka till vår by. Vi är hemma där med.
  Ha det fint.
  Anje

  SvaraRadera
 11. Wow, vilken blå himmel! Tack för att du visade.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Helt underbara bilder!
  Sensommaren bara fortsätter och fortsätter och fortsätter trots oktober månad.

  Ha en fin dag Anja.

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan