onsdag 18 mars 2015         Bättre sent än aldrig?
Läsare av min blogg gjorde mig uppmärksam på att det fanns ett reportage från min trädgård i tidningen Drömhem&Trädgårds extranummer Trädgård och Blommor.
Det är gjort för si så där fem år sedan ,-))! Nästan så att jag kände knappt igen varken trädgården eller mig själv ,-))!

Nu är jag inte sur på att redaktionen inte tog kontakt med mig före publiceringen, men osökt kom jag ändå att tänka på att är det ok att göra så? Tänk om jag skulle varit död?

Reportaget är gjord av Margareta Omsäter,text och Eva S Andersson, foto.
Jag tycker att Margareta och Eva har gjort ett bra jobb av de förutsättningar som fanns då. 
Själv hade jag hunnit glömma det hela.
                                           Maija å jag har jobbat i trädgården idag.


  Wille är helt slut efter veterinärbesöket idag.

 Jag tror inte att det såg ut så här när Eva och Margareta var här.

                                  Eller att jag hade den här ljuvliga Austin-rosen då.


                                 Tack Kerstin, redaktören av tidningen att jag fick ett ex.. 

                                                                   Ha det gott!

15 kommentarer:

 1. Voi ihme, miten kauniita näkymiä! Rutistukset ja voimia Willelle :)

  SvaraRadera
 2. Oj, det var inget dåligt tidsspann, men grattis till uppmärksamheten ändå! :) Då måste jag skaffa den! Ha det skönt i veckan! :) Mia

  SvaraRadera
 3. Definitivt inte okej! Men kanske är det så att artikelförfattaren och fotografen också var ovetande om att det hela skulle publiceras nu? Vad jag vet brukar tidningsredaktioner vara ganska dåliga på att underrätta även dem.
  Ska till stan i morgon och då måste jag försås skaffa tidningen. Recension kommer...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj, ska också leta upp tidningen. De flesta vet ju inte när reportaget är gjort men nog kunde de gett dig en "hint". Men det är nog som Laila säger, Författare och fotograf har heller ingen koll, det är väl redaktören som avgör när reportaget ska med?
  Kram

  SvaraRadera
 5. 5år! Galet lång tid efter. Det händer mycket på 5 år. Både med ens trädgård och men en själv. Tycker att det är konstigt men kul att du fick vara med om än långt senare :)

  SvaraRadera
 6. Jaså, visste du inte och för fem år sedan! Jag tyckte faktiskt bilderna var ganska annorlunda mot de du visat, så då var den saken sin lösning. Hoppas du kontaktat redaktionen och fått nån slags förklaring.

  Kul att läsa om dig i alla fall
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Jeg ville vel like å få beskjed? Men her er det ingen som har vært enda, men jeg har fått en forespørsel :-)) Vi får se om jeg føler jeg ahr noe å vise frem sånn på sikt. God vår!

  SvaraRadera
 8. Trist att det tog så jättelång tid, tycker också det är illa att du i nuläget ej blev kontaktad. Men en liten tillbakablick blev det för dig.
  Kram

  SvaraRadera
 9. 5 år?? Otroligt att de inte kontaktar dig innan de publicerar tycker jag. Jag brukar inte köpa den tidningen, men nu får jag nog göra ett undantag:-)

  Va fin den näst sista bilden är, Anja! Den vyn har "allt" enligt min mening; snygg kombination av olika former både bland växterna och underlag i gången. Dessutom väcker den min nyfikenhet - vad döljer sig bakom pergolan tro? Tänk att så gott som alla växterna "bara" är gröna och ändå är variationen så stor! Riktigt snyggt!

  Kram Nora

  SvaraRadera
 10. Oj vad konstigt med så gamla bilder i ett reportage. Och att du inte blev kontaktad! De borde ha använt dina bilder i reportaget, speciellt den näst sista, underbart!
  /Katarina

  SvaraRadera
 11. oj det tog tid det reportaget...du har en sådan underbar trädgård är så tacksam för jag fått besöka den:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 12. Nu ska vi se om det går att skicka inlägg idag. Försökte hur många gånger som helst igår men icke :( Ville bara gratta till ett reportage i tidningen om än väldigt sent :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 13. Ja, lite ohyfsat är det att inte informera dig, numera går det så enkelt med en knapptryckning. Men vet du vad Anja, jag tror din trädgård är värd att visas upp i alla sina olika skeenden, den ser bara lite annorlunda ut i dag.

  Skön helg!

  SvaraRadera
 14. Vad ska man säga, 5 år det är galet länge, och utan att kontakta dig innan. Jag blev allt lite mållös när jag läste vad du skrev. Det hade ju varit så lätt att kontakta dig och då hade de kanske kunnat få en uppdaterad version för trädgården är ju ständigt föränderlig och hos dig inser jag att den bara.blir vackrare och vackrare.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 15. Hej Alla!
  Det är alltså inte reportrarnas sak att informera mig. De gör ett jobb och lämnar den ifrån sig till en redaktion. Sedan har de gjort sitt.
  Det är REDAKTIONENS jobb att informera!

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan