måndag 21 mars 2016    Nu börjar jag samla på rekvisita
    
Tillgängliga fat för att kunna ge en avbrten blomma en sista glansperiod

Loppiskannor för bevattning av småkrukor ute

Just nu är tiden inne för den stora inspirationen.
Hösten blir kvittot på hur det gick.;-)!

Tack för titten!

6 kommentarer:

 1. Fin bild med blommorna! När jag går på loppisar så far blicken efter saker till trädgården för det mesta. Brukar inte veta vad jag letar efter förens jag ser det:) Ytterkrukor är också sån jag kollar efter.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jag letar inte efter något speciellt att ha ute i trädgården utan till växthuset. Och jag får nog vara lite försiktig, det är ju faktiskt mest växter jag ska ha där - fast lite dekorgrejor också förstås!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Mycket trevligare vattenbehållare än grälla plastkannor!
  Idag får du hälla tummarna för mig, ska till ögonläkaren och bl a få nån sorts laseroperation utförd samt besked om datortomografin av hjärnan. Synen stadigt sämre även om jag ibland har tur och får till ett lyckat fotografi som det du beundrade i sista inlägget. Skjutet från höften, ett enda skott och ingen redigering!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag skulle kunna åka runt på loppisar för jämnan! Och självklart är trädgård i fokus! Synd bara att det inte finns någon "riktig" loppis häromkring med bruksföremål och sånt !

  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart vackra kannor för bevattning. Att ha dem stående på olika ställen måste vara bästa sättet.

  Sv: jo min solkatt har det som dina, möjligtvis att han får ett hårt ord då och då när han (kärleksfullt?) sätter klorna i min mage. Det borde han kunna lära sig att jag inte tycker om. ;)
  Jag läste nyss en bok om skillnad i att dressera hundar och katter. Båda går utmärkt att dressera (dvs att lära kommunikation) med konsekvent belöning - bara att när hunden väl har förstått så vill den lyda sin ledare, men katten måste fortsätta att belönas om man vill att den ska "lyda". Katter kan ju det här med dressyr, menade författaren - de dresserar ju människorna hela tiden: att ge mat, öppna dörrar, fortsätta klappa, sluta klappa... Mycket tänkvärt, men jag fortsätter nog att låta mig dresseras av min katt. Tror livet blir enklare då. ♥

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig vattenkannesamling :) Har varit ute i trädgården i flera timmar i dag, har ont i ryggen men det känns mycket bättre än väntat :) Håller på med nya projekt så även jag får se hur det faller ut till hösten :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan