torsdag 2 juni 2016




                                             Måste prioritera,
därför ligger bloggen lite på undantag just nu. Tiden går åt att bl.a. vattna som "aldrig förr". Torkan brukar inte vara ett Västkustproblem, men så är det nu.

               Lilla Lunden är inte skapt för torka



          Alla "miljoner" krukväxter ska hållas vid liv.....
och allt annat som ännu inte är färdiggjord. Jag vill ju sååå gärna vara klar till den 17:e....Håll tummarna att jag klarar det :-)

                     Tack för att du tog dig tid!
                         Ha det super!

10 kommentarer:

  1. Här är det samma som gäller som hos dig. Nästan all ledig tid tillbringas i trädgården, men det är inget som stressar mig. Det är så underbart att kunna vara ute på kvällarna, det längtar jag efter hela den mörka och kalla årstiden.

    Här är det också torrt, men det är ju som det brukar här på ostkusten.

    Vilken underbar vacker kruka du visar på sista bilden!

    .....och så blev jag ju lite nyfiken....vad händer den 17:e?

    Kram Nora

    SvaraRadera
  2. Ja du har ju så mycket vackert att hålla vid liv, förstår att det känns lite ovant för en västkustbo med vattenkånkande. Gissa vad jag gör om dagarna!
    Kram/Laila

    SvaraRadera
  3. Just nu är det ett evigt konkande på vattenkannor.Då börjar man tänka vad ska jag ha alla dessa växter i kruka för.Blir så jobbigt men samtidigt roligt.Man är väl lite knäpp
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  4. Du har ret - der er travlt i haverne rundt omkring. Det er så fantastisk tid lige nu.

    SvaraRadera
  5. Är man så "dum" att man förutom en torkande trädgård också har MASSOR av krukväxter så får man lära sig att bära när det är bevattningsförbud. Så jag vet precis hur det är..... *fniss* Men man måste ju få ha lite vackra blommor omkring sig, eller hur!?
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  6. Några miljoner krukväxter har jag inte :) men det är mycket som måste få hjälp med vatten nu. Här är totalt snustorrt i marken så jag hoppas på regn snarast. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  7. Darr eller inte - bra att du tackade ja!!!
    L

    SvaraRadera
  8. Jobba på bara, jag håller tummarna för att du klarar det!
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  9. Ja du nog är det torrt allt mina rosor höll på att tyna bort här innan jag fattade hur torrt det är. Vi har ju lerjord så det brukar klara sig bra.
    Men nu vattnas det för fult.
    Den där mörkbladiga hundkexet var hittar man det? Jag gillar mörka blad bland alla gröna och blommor som liksom svävar lite.
    Ha det så gott och njut lite med i din vackra trädgård!!!
    Kram Meta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har ingen aning faktiskt vad man kan få tag i 'Ravenswing'. Har haft min länge. Har inte fått mer än enstaka fröplantor sammanlagd under flera års tid.

      Radera