torsdag 3 november 2016


                    God natt jord!
                    Tack för i år!                                   Årets sista trädgårdsblommor får komma in. En eller två dagar klarar de väl i värmen - hoppas jag.

                         Ha det gott!


12 kommentarer:

 1. Magiskt! Första bilden helt otrolig - hur har du gjort?
  Här snöar det inte idag och blåsten har lagt sig så jag har lagt in en högre växel och jobbar på medan det är ljust. Säger inte godnatt ännu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker om din titel. Godnatt jord, det stämmer för nu känns det verkligen som om trädgårdssäsongen är över. Vilka vackra bilder du visar. Har förstorat upp dom och bara njutit. Min favorit blev helt klart den översta. Jag har tittat på den flera gånger. Så vacker med kontrasterna mellan kallt och varmt i form av blå toner i harmoni med de varma höstfärgerna. Vacker som en tavla!

  Ha en fin torsdag!
  /Anita

  SvaraRadera
 3. Magiska bilder Anja! Jag upplever alltid en känsla av dramatik när den första snön faller på hösten, jag vet inte riktigt varför. Borde vara van vid det här laget men det känns likadant varje år.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så vackra men ack så sorgliga bilder. Godnatt jord var ett mycket passande namn på ditt inlägg och på årstiden. I dag var första gången vi hade frost som påverkade växterna, innan har det nog varit precis under nollan men nu var det -5,4 vid halv nio :( Tur att det snart är vår igen :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Kauniit viimeiset ulko-kukat.
  Ei muuta kuin toivotaan tervetulleeksi talvi.

  SvaraRadera
 6. Ååå, så fint! Bilderna är så fina!
  Hoppas att du hann med att skydda dina älskade
  blommor innan vintervädret kom.
  Ha det gott!
  Kram🙏

  SvaraRadera
 7. Tycker som Laila att första bilden ser helt magisk ut. Fantastisk!
  Nog är det på slut tampen för i år. Det blir lite vila och hux flux är det dags att börja planera för kommande trädgårds säsong☺
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Dina foton är som konstverk och den första bilden är, som så många skrivit, magisk. Här är det också godnatt jord. Vaknade i morse och det var vitt. Trots allt en härlig känsla och lite skönt för både trädgården och mig att få vila lite från varandra ett tag.
  Allt Gott!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Vilka färger!! Jag vet inte vad det är, men i år tycker jag att jag har lagt märke till alla vackra färger på ett helt annat sätt än tidigare. Det kanske är ovanligt färggrant i år!? Eller kan det ha med åldern att göra? Näääääää, det kan det väl inte .....
  /Eva Linnea

  SvaraRadera
 10. Så fantastiska bilder du bjuder på.
  Nu går både vi, växter och jord till en skön vintervila för att åter livas upp igen då vårsolen börjar värma.
  Önskar dig en skön dag!

  SvaraRadera
 11. Underbara höstbilder!
  Kan tänka mej att det ser helt annorlunda ut nu,kanske vitt.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera