söndag 28 juli 2013

Har du lust att kolla på några bilder?

Jag kan känna mig lite barnslig ibland med detta eviga visande av min trädgård men jag hoppas ju att någon får en idé eller blir lite inspirerar. Plus att jag är svag för smicker...;)...ifall någon skulle känna för sådant....;)))!!

Jag väljer vad du "får" titta på;)))!

 Alla bilderna är tagna idag - denna gråtmilda gråa...!


Hit vill jag dock egentligen inte leda din blick - men måste ändå få skryta med ett projekt som jag har stora förväntningar på den när den blir klar;)!  Hemliga Rummet...är arbetsnamnet..;)!


Tack för att Du hade lust att hänga med;)!10 kommentarer:

 1. Det kan vi leve med, at du velger ut, for valgene er jo alltid gode :) God søndag til deg Anja!

  SvaraRadera
 2. Magiskt, Anja! Det kanske är just under gråa dagar som trädgården skimrar som mest? Du kan verkligen konsten att kombinera växter och annat till glimrande ensembler! Hemligt rum, minsann! Det är nog inte bara jag som blir väldigt nyfiken.
  Ganska skönt att vara tillbaka trots hotande ökenspridning här. Där nere i sonens zigenarläger (de bor i cirkusvagnar) finns varken mobiltäckning eller bredband.
  Kram/Laila

  SvaraRadera
 3. Är glad för varje bild du lägger ut Anja . Hänger gärna med på dina visningar! Det är en fröjd att se hur du "målat" med växterna. Klart jag får ideer och inspiration:)
  Spännande med nya projektet!!
  Här har cementblandaren just lämnat tomten. Vi har byggt ut för altan bygget som pågår för fullt:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Visst följer man gärna med dig när du sveper runt med kameran.Du har ett fantastiskt öga o sinne för att få ihop alls så himla snyggt!
  Så du inspirerar verkligen mig !
  Sen får lite växttips också!
  Har nu köpt en skenkamelia som jag tror jag har hittat rätta platsen för:-)
  Må så gott i värmen!

  MVH M-L

  SvaraRadera
 5. Jag säger bara "Fortsätt, Anja"! Jag älskar dina bilder!
  För mig som fortfarande är i "uppbyggnadsfasen" av min trädgård är inlägg som detta till stor inspiration.
  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Nu blev jag så nyfiken på ditt hemliga rum.Visa och berätta snart.Du är så himla bra på att ta bilder som gör att man får lust att gå ut och göra något i trädgården.Sluta inte visa oss.Kram /Gunsan

  SvaraRadera
 7. Vem faller inte för smicker? Det är ju det man "lever på" resten av året:)) Blir vansinnigt nyfiken på vad ni håller på med i hemliga rummet:))Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 8. Hemliga rummet låter spännande! Hoppas vi får se mer snart.
  Kram från EvaLinnea

  SvaraRadera
 9. Det är ju just av att titta in i andras trädgårdar via bilder som man hämtar inspiration. Kanske ser man något som man kan omvandla i sin egen trädgård. Ibland blir man bara glad av bilderna och det är väl härligt att kunna glädja andra.

  SvaraRadera