torsdag 7 juli 2016                                                   DagsrapportDet blir något gjort varje dag mellan skurarna. Ett litet jubelrop ekar i bröstet när även "den där" kanten är fixad :-)
                         
                          Desto mer sorgligt känns det när en relativt ung människa inte vaknar en morgon. En trädgårdsmästare och parkansvarig i Kungälv, i en ålder av 49 bara somnade in. Ulf Eliasson träffade jag en gång och lärde "känna" honom i AoT trädgårdsforum en gång i tiden. Ofattbart och en stor förlust för Kungälv där Ulf hade anlagt många rabatter och små parker plus allt som inte blir gjord, som var inplanerad.
                          Med denna sorgens insikt känner jag samtidigt en glädje i att få dela med mig av det som jag och maken har åstadkommit även om den inte alls är så märkvärdigt.
Att ha stöd i sorgen är viktigt men att dela glädje är minst lika viktigt.
                   
         Hoppas att vi har vädret med oss på lördag så att jag får fälla upp parasollen - symbolen för en solig sommardag!

                                                Ha det gott! Kanske ses vi på lördag?!

6 kommentarer:

 1. Jag kommer ju inte komma just på lördag! Men,
  Jag kommer vara med dig hela dagen! Om ett par veckor ska vi till Orust och hoppas att ni har tid för en fika när vi ändå är i trakten!?

  Kram och ett stort lycka till <3

  SvaraRadera
 2. Hoppas vädret är med er och att det blir en rolig dag.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Lycka till Anja & co!!
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 4. Visst är det sorgligt när människor i relativt ung ålder inte får vara med längre. Fast ibland hjälper det inte att lätta ens sorg även om dom är över åttio.....
  Visst ska man leva nu, alltså precis just nu, man vet ju inte vad som väntar en. Och har man en vacker trädgård - som ni - passa på att verkligen njuta!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Önskar er en lyckosam dag med trevliga besökare! Helgerna tillbringar vi i vår stuga med barn och barnbarn så det blir inget besök hos dig. Men någon gång skulle jag vilja se din trädgård och det är ju inte långt bort eftersom vi bor i Kungälv. Vi njuter av Ulfs planteringar och sörjer.
  Ha det fint!
  Eva

  SvaraRadera
 6. En dryg halvtimme återstår... Antar att många gärna dröjer sig kvar, kan nästan se det hela framför mig.
  Här droppar det lite från himlen, äntligen! Hoppas att det är ert regn som drog hit i god tid innan besökarna vällde in! Ska bli spännande att höra/läsa hur det var.
  Kram

  SvaraRadera

Sidvisningar förra veckan