söndag 25 september 2016


                                                       Det är höst
                          För en vecka sedan var det fortfarande sensommar....

                                                             Hyacintklematis

Höstgentianor

Tofsviva

Rostflockel

En stjärnflocka lyser ikapp med skogsastern

Ha det bra!

9 kommentarer:

 1. Riktigt vackra höstbilder du visar, ja nu är det verkligen höst även om värmen säger något annat men snart blir det kallare och då infinner sig känslan av att vara inne och kura framför brasan med en bra bok :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Fina bilder. Hösten knackar på dörren men fortfarande har vi sensommar.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Ja, under den gångna veckan känns det som om att hösten är på gång på riktigt. Inte minst känns det på morgnarna. Men mitt på dagen kan man fortfarande låtsas som att det är sommar - en känsla jag desperat håller kvar så länge jag kan!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 4. Om man ska gå på SMHI:s definition att hösten anlänt när dygnsmedeltemperaturen varit 9.9 grader eller lägre fem dygn i följd - ja då har vi nog fortfarande sensommar här. Och dagarna är varma, soliga, vindstilla. Bor i trädgården!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten kan ha fler dimensioner än den som SMHI ger....

   Radera
 5. Vilken underbar klematis! Den måste jag hålla utkik efter:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Fina bilder som ter sig somriga jämfört med hösten hos mig i norr. Här sprakar lövträden i gult, rött och orange nu. De inhemska träden har redan släppt löven och står redo att möte vintern. därför får dina fina bilder mig att dra en längtans suck till hur trädgården här blomstrade för en tid sedan. Den höga rostfärgade krukan är ju jättesnygg med det röda bladen med din vackra trädgård som bakgrund.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Hej vilken trevlig blogg du har med massor av fina bilder!
  Hösten har kommit till mig också och jag gillar det!🍂

  SvaraRadera
 8. Nej - här är det fortfarande sensommar! Kom precis in efter att ha jobbat ute hela dagen i strålande sol och 18 graders värme - i skuggan. I solen vet jag inte hur varmt det var, men man var genomsvettig när man kom in. Men det tolererar jag gärna, bara sommaren håller i sig.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera