lördag 8 oktober 2016

Den här sittplatsen överger jag sist på hösten
Entréträdgård som funkar alla snöfria tider på året.


                                                                      Små dillsolar


Höstsolens ljus är kort men intensiv 

Äpplet Rödluvan levererar...

"Palmen" är ståtlig och får njuta av utelivet tills frosten. Sedan bär det till källarbädden för vintervila á la geisha.

Tack för titten! Ha det gott!

10 kommentarer:

 1. Ser ut som en fin och solig plats, med lä och lugn. Nu har vi verkligen höst uppe hos oss och sitt stunderna ute är sällsynta.Fast än finns det att göra:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ser ut att vara en urmysig plats och jag ser att du har pysslat där. Känner mig irriterad över att min tid inte räcker till. När jag väl är ledig så är det beckmörkt ute eller så regnar/blåser det :S
  Önskar dig en skön helg :)

  SvaraRadera
 3. Riktigt vackert höstmys på dina bilder! Vi har haft sol hela veckan så vad bjuds när man äntligen får helg? Givetvis mulet, men jag ska njuta ändå för det regnar iaf inte.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig plats! Så vackert med de röda äpplena på det rostiga våningsfatet!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. En sådan vacker plats du har att sitta och mysa vid.Tror aldrig vi har suttit ute så mycket i sommar som mot andra somrar.Känns kanske så för att jag inte kunnat göra något i trädgården då har det blivit många timmar på altanen med en bok eller gubben som sällskap.
  Ha det fin i helgen.

  SvaraRadera
 6. Härlig sittplats ute - fortfarande! Här började min gubbe att ta in trädgårdsmöblerna för ett par veckor sen. Han tog lite i taget, men nu sista tiden har han gått fram alldeles för snabbt så nu är allt inne och man får gå in i växthuset för att hitta nåt ställe att sitta och njuta på!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Underbar sittplats och vilken otroligt pampig palm! Mycket inspirerande.
  Ha en fin kväll!
  Kram G

  SvaraRadera
 8. Kan inte riktigt placera den där sittplatsen i förhållande till hus och växthus men den ser skön, solig och "läig" ut. Precis vad man behöver så här års. Förstår att du haft sol idag! Vi fick äntligen lite regn natten som var.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag håller med Laila om vyn! Jag kan inte alls placera den! Är det på altan på baksidan?? Ursnyggt i varje fall :D
  Nu har det verkligen varit kyligt ett tag här men jag håller tummarna att värmen kommer tillbaka lite till. Om inte annat så hoppas jag att Sveriges framsida bjuder på härligt väder nu när jag kommer ner!
  Kram och hoppas vi syns på onsdag!

  SvaraRadera
 10. Visst är det härligt med höstens alla färger och att leta en plats att sitta ute de sista dagarna,För att slippa all blåst De är ju inte så många här på kolonin, snart stänger vi gen även om vi är här och snickrar på lediga stunder för vi vill bli färdiga. Så vacker den stormhatten är. Undrar om man kan hitta den någonstans den jag har är såå mörk.Det är så härligt att kika in till dig och se alla dina fina platser i din trädgård. Dina bilder gör det så fint.
  Ha nu en fin höst och ta vara på de vackra stunderna
  Kram Meta

  SvaraRadera